Hvad søger du?

CC Rakat og CC Management brugermøde

Comcare leverer løsninger, der lever og ændres i takt med brugernes erfaring og ønsker. Derfor inviterer vi endnu en gang til brugermøde på smukke Hindsgavl Slot. Kom med og bliv opdateret på de nyeste detaljer og funktioner i CC Rakat og CC Management og lær mere om de fordele, vores løsninger indeholder. Samtidig får du også muligheden for at udveksle erfaringer med andre brugere og Comcares medarbejdere, når vi igen byder op til dans med næsten tre timer dedikeret til erfagrupperne. Endelig deler vi den seneste udvikling på vores produkter med jer.

Fundamentet er lagt for det kommende program

 

Tak for jeres feedback i forbindelse med vores seneste brugermøde den 26. oktober 2017. Vi fik tilbagemeldinger fra flere end 70% af deltagerne, og vi har fået stor indsigt i, hvad der fungerer, og hvor vi kan optimere for at skabe rammerne for om muligt endnu bedre og mere udbytterige brugermøder fremadrettet. Vi glæder os derfor til inden længe at præsentere et spændende og inspirerende program for næste brugermøde, som finder sted torsdag den 3. maj 2018.

I kan tilmelde jer brugermødet allerede nu, og som sidst vil der ikke være deltagergebyr, men derimod et afmeldelsesgebyr på 495 kr., hvis man efter tilmelding alligevel ikke får mulighed for at deltage.

Vel mødt!

Tilmeldingsformular

Hej {{returnmessage.form.navn}}

{{returnmessage.message}}

Vi har modtaget din tilmelding og vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Noget gik helt galt under oprettelsen. Kontakt venligst Comcare

Vi har modtaget din tilmelding, men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst Comcare

Checkboxes:
{{ group.Name }}

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt

Dato og tidspunkt:
3. maj 2018 kl. 08:30

Tilmeldingsfrist:
2. maj 2018

Sted:
Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

Gå til tilmelding