COMCARE ACADEMY

Comcare Academy – Creating value through knowledge.

Comcare Academy er vores digitale læringsunivers, som vil byde på flere forskellige kategorier indenfor learning. Digital læring er vidensdeling, vejledning, tips, webinarer og inspirationsforedrag on demand. Vælg din kategori ved at trykke på billedet.

Webinar, hvor du kan blive klogere på vores produkter, funktioner, få best practice og anden viden, som klæder dig på til at anvende vores løsninger bedst!

Bliv inspireret, få en masse ny viden og stof til eftertanke, når vi sætter eksperter foran kameraet til talks og interviews.

Nemme og hurtige vejledninger, lige når du skal bruge dem, så du hurtigt kan komme videre i løsningen.

Vi giver dig korte tips & tricks på meget specifikke områder til, hvor arbejdet kan effektiviseres i hverdagen. 

Hvad kan man bruge Comcare Academy til?

Vidensdeling – så kort kan det siges. Vi vil gerne være bedre til at formidle de tanker vi gør os, når vi udvikler vores løsninger, og vi vil gerne hjælpe dig til at blive bedre og hurtigere til at bruge vores løsninger, som skal understøtte dig i at nå dine mål i din hverdag.

Formålet er, at gøre det nemt for vores kunder at få hurtig hjælp i vores løsninger, og på den måde spare tid i hverdagen. 

Hvordan får jeg adgang?

Lige nu er det alle med RakatX, der har direkte adgang til Comcare Academy fra vores løsning, men til alle andre og alle jer, der er på vej til at blive konverteret til RakatX vil det være muligt at se nogle interessante foredrag og inspirationsvideoer lige her på siden.

Charlotte Rugaard Nielsen, Head of Customer Care & Comcare Academy slog dørene op for vores Comcare Academy. 

Kom med og bliv budt indenfor i vores læringsunivers!

Se med på vores Comcare Talks