VELKOMMEN TIL COMCARE TALKS

Bliv inspireret, få en masse ny viden og stof til eftertanke, når vi sætter eksperter foran kameraet til talks og interviews, som guider dig gennem forskellige temaer og emner inden for kontraktstyring, indkøb, AI og machine learning.

Kontraktstyring

Hvilke fordele er der ved at bruge et dedikeret Kontraktstyringssystem? Disse spørgsmål besvarer Pernille Stege Geil, Head of Tender & Contract Management fra Devoteam.

Mød en afdeling

Vi elsker røde smileys i Customer Care - men hvorfor dog? Charlotte Rugaard Nielsen, Head of Academy & Customer Care fortæller sine tanker bag.

Comcare Talks

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvordan vi i fremtiden skal forholde os til at være omstillingsparate og hvordan læring af nyt hjælper dig på vej ind i fremtiden. Part 1.

Comcare Talks

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortæller om, hvordan vi i fremtiden skal forholde os til at være omstillingsparate og hvordan læring af nyt hjælper dig på vej ind i fremtiden. Part 2.

Mød en afdeling

Hvad er definitionen af AI og hvilken betydning har den for vores hverdag og fremtiden? Vores udvikler Bjarke Handsdal formidler AI, så alle kan være med!

Indkøbsløsning

Vi sætter strøm til indkøb med vores indkøbsløsning. Charlotte Rugaard Nielsen, Head of Academy & Customer Care tager dig med til en snak om besparelser med e-handel.