Hvad søger du?

Comcare og erhverv

I Comcare tror vi på, at indkøb, kontrakt-, udbudsstyring (e-business) skal være nemt og overskueligt for professionelle handelspartnere i det offentlige på begge sider af en handel. Men hvad kan Comcare helt konkret tilbyde erhvervsvirksomheder?
Comcare giver erhvervsvirksomheder frihed til at lade elektroniske indkøb træde i baggrunden.

Vi har blandt andet specialiseret os i at vise erhvervsvirksomheder den digitale genvej til det offentlige med​ vores skræddersyede og fleksible e-katalog og dokumenthåndteringsløsning, der giver jer frihed til at lade it og samhandel med det offentlige træde i baggrunden og sætte ekstra fokus på den daglige forretning, levering og udbud.

Vi satser stærkere på erhvervssegmentet, og for eksempel hjælper vi i dag kunder som Atea, Papyrus, Medic Danmark og Lemvigh-Müller med elektroniske dokumenter til den offentlige sektor.
 
Et andet vigtigt felt er det elektroniske indkøbsområde, som lige nu er stærkt stigende i større organisationer i Skandinavien. Hos forsyningsvirksomheder og a-kasser er der stor efterspørgsel efter digitale løsninger som kan skabe merværdi for både medlemmer, ansatte og ejere, og som svar på den stigende efterspørgsel efter styringsredskaber og smartere arbejdsgange har Comcare leveret CC Rakat til blandt andet SamAqua og FTF-A​.

Se flere af Comcare´s mange løsninger og​ services til erhvervsvirksomheder herunder.​​​​