Hvad søger du?

Comcare og staten

IT til det Offentlige er en særlig kompetence som Comcare har mange års erfaring med, og vi tilbyder adskillige software- og serviceløsninger, der alle er med til at effektivisere og optimere den offentlige forretning.
Comcare har over 16 års erfaring med udvikling, drift og vedligeholdelse af offentlige it-systemer

Til staten leverer Comcare primært indkøbs- & udbudsrelaterede softwareløsninger samt digitale løsninger til forsikringsområdet. Vi har blandt andet specialiseret os i løsninger, der understøtter statens fokus på effektiv indkøbsstyring med f.eks. CC Rakat.

På udbudsområdet bidrager Comcare også med digitale løsninger, herunder CC Management Tender Planning, der kan omsætte det tiltagende styringsfokus i indkøbs- & udbudsafdelingen til konkrete resultater. Et stærkt værktøj er desuden CC Management Contracts, der hjælper den kontraktansvarlige med at holde styr på hele forretningen bag alle igangværende og kommende kontrakter.

I forsikringsafdelingen er digitaliseringen også i højeste grad på dagsordenen. Her kan Comcare bidrage til bedre og mere effektiv administration - og løfte fagligheden gennem stærke digitale styringsredskaber. 
 
Se flere af Comcare´s mange løsninger og services til kommunerne herunder.