VEJLE VÆLGER RAKAT INDKØBSLØSNING

Comcare vandt udbud i Vejle Kommune. Til stor glæde for kommunens indkøbschef, der ser frem til at fortsætte det han kalder "et rigtigt godt og konstruktivt samarbejde".

Comcare, der ud over systemet Rakat også blandt andet tilbyder kontraktstyring, er leverandør til flere end 50 kommuner i Danmark.

Comcare var skarpe

Det blev danske Comcare, der blev den foretrukne leverandør i et netop afviklet EU- udbud om, hvem der skal levere e-handelsløsning til Vejle Kommune i de kommende år. Det fortæller kommunens indkøbschef Jacob Saxeskov.

"Der var to firmaer med i opløbet, og her var Comcare lige en anelse skarpere i forhold til de opstillede kriterier i udbudsmaterialet. Det var således en relativ let beslutning at træffe", siger Jacob Saxeskov.

Dermed får Comcare genvalg i Vejle, der også valgte Comcares løsning, da der var udbud sidste gang.

Vejle får kvalitet og tillid

"Vi har haft Rakat-systemet i forvejen og får nu den nyeste version med alle de forbedringer, der ligger i den. Der er naturligvis en kvalitet i, at vi får et system, som medarbejderne i forvejen er bekendt med, men jeg vil da sige, at jeg ser en endnu større kvalitet i, at vi fortsætter med Comcare som samarbejdspartner. De har været gode, konstruktive og meget udviklingsorienterede i den periode, vi har haft med dem at gøre. Og så er de til at tale med. Man kan godt have en snak med dem om, hvad man godt kan tænke sig, uden at der altid efterfølgende kommer en regning. Det betyder, at vi som kunder har fået et rigtig godt tillidsforhold til Comcare", siger Jacob Saxeskov.

Intelligent indkøb

Hos Comcare glæder salgsdirektør Stig Larsen sig over de rosende ord fra Vejle Kommune, men endnu mere over modtagelsen af den nyeste version af Rakat.

"Den nye Rakat er bygget op omkring intelligent indkøb, hvilket blandt andet betyder, at systemet er fuldt integreret med Google. Samtidig har vi det hele samlet i ét system: Lige fra indkøbet er foretaget, over fakturabehandling til og med bogføringen i kundens økonomisystem. Jeg må sige, at den nye version af Rakat er noget, vi er ret stolte af i Comcare. Vi har haft stort fokus på, at funktionalitet og opgaveløsning går op i en højere enhed. Og det er vi lykkedes med", siger Stig Larsen.

Comcare, der ud over systemet Rakat også blandt andet tilbyder CC Management, er leverandør til flere end 50 kommuner i Danmark.

Vil du vide mere?