Hvad søger du?

Cases

Rakat har levet op til forventningerne og brugerne er tilfredse

Rakat har levet op til forventningerne og brugerne er tilfredse

Vallensbæk Kommune har valgt at gentegne deres kontrakt på Rakat, men nu med fuld integration til KMD Opus økonomisystem. Der var flere faktorer, der gjorde at valget igen faldt på Comcare.

Kolding Kommune får en e-handelsløsning til gavn for brugerne

Kolding Kommune får en e-handelsløsning til gavn for brugerne

Vi er stolte over at kunne melde ud, at vi har indgået aftale med Kolding Kommune på vores e-handelsløsning Rakat. Kolding Kommune har været en trofast kunde på vores Contract Management modul i mange år, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu får lov til at levere hele pakken.

Køge Kommune skal benytte Comcares forsikringsstyring de næste 4 år

Køge Kommune skal benytte Comcares forsikringsstyring de næste 4 år

Køge Kommune og Comcare har indgået kontrakt om levering af Comcare cloud-baserede forsikringsstyringssystem - CC Insurance. Med CC Insurance vil Køge Kommune få et samlet system for håndtering af alle kommunens forsikringer, og ikke mindst de arbejdsopgaver der følger med.

Syddjurs Kommune sparer på sigt 3 mio. kr. årligt ved brug af Rakat

Syddjurs Kommune sparer på sigt 3 mio. kr. årligt ved brug af Rakat

I Syddjurs Kommune kan alle medarbejdere fra vuggestuen til borgmesterens kontor nu nemt købe ind på de indkøbsaftaler, som sikrer kommunen de bedste priser på varerne. Det er blevet sikret gennem kommunens samarbejde med Comcare A/S om implementering af KMD Opus Rakat som indkøbssystem.

Vejle Kommune vælger CC Rakat

Vejle genvælger Comcare til håndtering af e-handel

Danske Comcare vandt udbud i Vejle Kommune. Til stor glæde for kommunens indkøbschef, der ser frem til at fortsætte det han kalder "et rigtigt godt og konstruktivt samarbejde". Comcare, der ud over systemet Rakat også blandt andet tilbyder CC Management, er leverandør til flere end 50 kommuner i Danmark.

Atea vælger Comcare-løsning

Outsourcing gav Atea den ønskede løsning

Mange års vækst og et komplekst IT-miljø stillede Atea over for et dilemma. IT-afdelingen skulle dels have kompetencerne til at understøtte forretningen og dels være hurtig til at tilpasse sig nye muligheder i det offentlige miljø.

Ishøj Kommune genvælger CC Rakat

Ishøj Kommune er stadig loyal Rakat-bruger

Ægteskabet mellem Comcare og Ishøj Kommune går efterhånden mange år tilbage, og de to virksomheder imellem kendetegnes stadig af godt samarbejde og høj grad af gensidig tillid og forståelse.

Fællesindkøb Fyn og CC Management

Fællesindkøb Fyn optimerer med analysemodulet ’Analyseintegration’

Fællesindkøb Fyn har indtil nu været godt tilfreds med funktionerne fra SAS Institute og CC Management. For at få endnu større udbytte af systemernes formåen i FIF's kontraktstyring, har FIF valgt at tilføje 'Analyseintegration' fra Comcare, som giver mulighed for automatisk vedligehold af snitflader mellem systemerne.

Mediq benytter CC Bizisland

Mediq fik det uoverskuelige klarlagt

1. feb. 2005 hvor regeringen indførte tvungen elektronisk fakturering, virkede for os som en uoverskuelig affære. Ord som VANS & OIOXML kendte man intet til.

Vejle Kommune vælger CC Insurance

Vejle fik sat sine forsikringer i system. Ét system

Hvad vil vi forsikre selv? Hvad må forsikringerne koste? Og hvor skal vi sætte ind for at forebygge skader? Vejle Kommune arbejder systematisk med sine forsikringer, men manglede et system, der kunne understøtte styringen af dem i den kommunale virkelighed. Det fik de med KMD Opus Insurance - i et samarbejde med Comcare.

Varde Kommune og CC Rakat

Varde Kommune vælger Rakat i stort EU-udbud

Varde Kommune har valgt at optimere deres arbejdsgang med Rakat, og hopper ligeledes med på vognen når det gælder intelligent indkøb. Comcares e-handelskoncept forenkler processen ud i alle leddene, når det gælder elektronisk samhandel, og virksomheden ser hermed frem til samarbejdet med Varde Kommune.

UCC og CC Management

Professionshøjskoler i Danmark vælger Comcare - UCC var først

University College Capital (UCC) er den første ud af 7 professionshøjskoler, som Comcare sætter i drift med produktet CC Management, til at varetage kontraktstyring og priskontroller. I denne løsning indgår den fuldautomatiserede snitflade mellem de over 500 varekataloger, Statslige aftaler samt SKI-aftaler i CC Management og den SAS-baserede indkøbsanalyse.

FTF-A og CC Rakat

FTF-A og Comcare indgår aftale om ny indkøbsløsning

Det bliver e-procurement specialisten Comcare, der de næste 4 år skal stå for at optimere indkøbsprocesserne hos a-kassen FTF-A. Parterne har netop givet hinanden håndslag på et nyt samarbejde, hvor Comcare, med FTF-A som partner, tænker nyt ved at gøre e-handel til den foretrukne arbejdsgang når der skal købes ind i organisationen. Med stort fokus på automatisering af arbejdsgange samt bedre udnyttelse af de indgåede indkøbsaftaler.

Randers Kommune vælger CC Management Contracts

Comcare skal levere Projekt- & Kontraktstyring de næste 4 år i Randers

Randers Kommune har igennem længere tid ønsket et komplet projekt- & kontraktstyringsværktøj, som kan varetage styringen (før - under - efter udbud) af alle kontrakter i kommunen. Uanset om det er en kontrakt som hører under indkøbsafdelingen eller en decideret it-kontrakt, har målet været at få dette samlet i ét system. CC Management projekt- & kontraktstyring blev det foretrukne valg de næste 4 år.

Fredensborg kommune og CC Rakat

Gode indkøbsvaner er millioner værd

Det er ikke nok at have gode indkøbsaftaler. Det skal også være lettere at bruge aftalerne. Derfor har Fredensborg Kommune ikke kun erstattet separate indkøb med en samlet indkøbsløsning; kommunen arbejder også intenst med at skabe fokus på at effektivisere indkøbene i alle led. Og det kan indkøbsløsningen være med til at løfte.

Vallensbæk Kommune vælger CC Rakat

Case: Vallensbæk Kommune var ikke i tvivl

Vallensbæk Kommune har valgt at optimere deres arbejdsgang med Rakat - intelligent indkøb. De næste 4 år har Vallensbæk set Comcares e-handelskoncept som et nødvendigt værktøj i deres arbejdsgang, som kan forenkle processen ud i alle leddene, når det gælder elektronisk samhandel. Comcare ser frem til samarbejdet med Vallensbæk Kommune.

Papyrus vælger CC Bizisland

Case: Papyrus fik en simpel indgangsvinkel!

Vi fik øjnene op for Comcare´s CC Bizisland løsning, da vi i flere og flere kommuner fik at vide at de ønskede et elektronisk varekatalog. Problemet var så, at de brugte flere forskellige systemer til deres interne e-handel, og det virkede som et fuldstændigt uoverskueligt ressource krævende arbejde, at skulle forholde til flere forskellige formater rent teknisk.

Haderslev Kommune effektiviserer med Comcare

Haderslev Kommune effektiviserer med Comcare

Haderslev Kommune var blandt de første kommuner til at vælge den fuldautomatiserede snitflade mellem de over 500 varekataloger og SKI-aftaler i CC Management og den SAS-baserede indkøbsanalyse.