Hvad søger du?

Cases

Atea vælger Comcare-løsning

Outsourcing gav Atea den ønskede løsning

Mange års vækst og et komplekst IT-miljø stillede Atea over for et dilemma. IT-afdelingen skulle dels have kompetencerne til at understøtte forretningen og dels være hurtig til at tilpasse sig nye muligheder i det offentlige miljø.

Mediq benytter CC Bizisland

Mediq fik det uoverskuelige klarlagt

1. feb. 2005 hvor regeringen indførte tvungen elektronisk fakturering, virkede for os som en uoverskuelig affære. Ord som VANS & OIOXML kendte man intet til.

UCC og CC Management

Professionshøjskoler i Danmark vælger Comcare - UCC var først

University College Capital (UCC) er den første ud af 7 professionshøjskoler, som Comcare sætter i drift med produktet CC Management, til at varetage kontraktstyring og priskontroller. I denne løsning indgår den fuldautomatiserede snitflade mellem de over 500 varekataloger, Statslige aftaler samt SKI-aftaler i CC Management og den SAS-baserede indkøbsanalyse.

FTF-A og CC Rakat

FTF-A og Comcare indgår aftale om ny indkøbsløsning

Det bliver e-procurement specialisten Comcare, der de næste 4 år skal stå for at optimere indkøbsprocesserne hos a-kassen FTF-A. Parterne har netop givet hinanden håndslag på et nyt samarbejde, hvor Comcare, med FTF-A som partner, tænker nyt ved at gøre e-handel til den foretrukne arbejdsgang når der skal købes ind i organisationen. Med stort fokus på automatisering af arbejdsgange samt bedre udnyttelse af de indgåede indkøbsaftaler.

Papyrus vælger CC Bizisland

Case: Papyrus fik en simpel indgangsvinkel!

Vi fik øjnene op for Comcare´s CC Bizisland løsning, da vi i flere og flere kommuner fik at vide at de ønskede et elektronisk varekatalog. Problemet var så, at de brugte flere forskellige systemer til deres interne e-handel, og det virkede som et fuldstændigt uoverskueligt ressource krævende arbejde, at skulle forholde til flere forskellige formater rent teknisk.