Hvad søger du?

Cases

Fællesindkøb Fyn og CC Management

Fællesindkøb Fyn optimerer med analysemodulet ’Analyseintegration’

Fællesindkøb Fyn har indtil nu været godt tilfreds med funktionerne fra SAS Institute og CC Management. For at få endnu større udbytte af systemernes formåen i FIF's kontraktstyring, har FIF valgt at tilføje 'Analyseintegration' fra Comcare, som giver mulighed for automatisk vedligehold af snitflader mellem systemerne.

UCC og CC Management

Professionshøjskoler i Danmark vælger Comcare - UCC var først

University College Capital (UCC) er den første ud af 7 professionshøjskoler, som Comcare sætter i drift med produktet CC Management, til at varetage kontraktstyring og priskontroller. I denne løsning indgår den fuldautomatiserede snitflade mellem de over 500 varekataloger, Statslige aftaler samt SKI-aftaler i CC Management og den SAS-baserede indkøbsanalyse.

FTF-A og CC Rakat

FTF-A og Comcare indgår aftale om ny indkøbsløsning

Det bliver e-procurement specialisten Comcare, der de næste 4 år skal stå for at optimere indkøbsprocesserne hos a-kassen FTF-A. Parterne har netop givet hinanden håndslag på et nyt samarbejde, hvor Comcare, med FTF-A som partner, tænker nyt ved at gøre e-handel til den foretrukne arbejdsgang når der skal købes ind i organisationen. Med stort fokus på automatisering af arbejdsgange samt bedre udnyttelse af de indgåede indkøbsaftaler.