Hvad søger du?

Fællesindkøb Fyn optimerer med analysemodulet ’Analyseintegration’

Fællesindkøb Fyn har indtil nu været godt tilfreds med funktionerne fra SAS Institute og CC Management. For at få endnu større udbytte af systemernes formåen i FIF's kontraktstyring, har FIF valgt at tilføje 'Analyseintegration' fra Comcare, som giver mulighed for automatisk vedligehold af snitflader mellem systemerne.

CC Management og SAS

CC Management er bindeleddet mellem kommunens egne systemer og de enkelte leverandører og sørger således for, at alle data, som den pågældende leverandør fremsender til kommunernes system, både er valide, sikkerhedsgodkendte og indeholder alle aftalte informationer. Derfor er netop samspillet mellem CC Management og SAS fundamentet for en platform, der sikrer en pålidelig og effektiv arbejdsgang med alt analysearbejde. SAS er markedsledende business analytics-udbyder og den største uafhængige spiller på business intelligence-markedet og giver således adgang til at kunne sætte ind med effektive strategier. SAS skaber for kommunerne mere gennemsigtighed i økonomien og adgang til reel viden om produktion og kvalitet.

Analyseintegration tilbyder grænseløs integration

Når Comcares 'Analyseintegration' tilbyder grænseløs integration betyder det kort sagt, at modulet formår at samspille med ethvert andet system uanset programmeringssprog, platform eller fysisk placering. CC Managements integrationsmodul integreres op i mod kommunens i forvejen anvendte systemer, og systemet kan med en dokumenteret snitflade kommunikere med 3. part systemer, der opererer med tidens nyeste teknologi.

God erfaring med CC Managment

FIF har indtil nu haft god gavn af funktionerne, som CC Management og SAS tilbyder:

"De respektive afdelinger, som indtil nu har benyttet både CC Management og SAS Indkøbsanalyse, har været tilfredse med systemerne" siger Michael Thorsen, Controller hos FIF.

Store forventninger til det nye system

Ovenstående gav Fællesindkøb Fyn incitament til at opruste med tillægsmodulet 'Analyseintegration' med forventningerne om større besparelser, bedre priskontrol og generel effektivisering. Det forventes hermed hos FIF, at man I fremtiden vil kunne høste frugterne af, at integrationen mellem de to systemer CC Management og SAS Indkøbsanalyse fortsat bliver stærkere via det nye integrationsmodul fra Comcare.

"Vi er nu kommet i gang med snitfladen, er vi er indtil videre tilfredse med systemet. Det er allerede blevet nemmere at oprette, slette og kopiere aftaler, og vi slipper for en masse tastearbejde i diverse excelark. Systemet fungerer fint, og vi har store forventninger til fortsat effektivisering, og vi glæder os allerede til de næste tiltag" udtaler Michael Thorsen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Michael Thorsen, Controller, Fællesindkøb Fyn, tlf.: 72531199, mthor@faaborg-midtfyn.dk

Stig Larsen, Salgs- og Projektchef, Comcare, tlf.: 26142828, sl@comcare.dk