Hvad søger du?

FTF-A og Comcare indgår aftale om ny indkøbsløsning

Det bliver e-procurement specialisten Comcare, der de næste 4 år skal stå for at optimere indkøbsprocesserne hos a-kassen FTF-A. Parterne har netop givet hinanden håndslag på et nyt samarbejde, hvor Comcare, med FTF-A som partner, tænker nyt ved at gøre e-handel til den foretrukne arbejdsgang når der skal købes ind i organisationen. Med stort fokus på automatisering af arbejdsgange samt bedre udnyttelse af de indgåede indkøbsaftaler.
"I udvælgelses-processen var det centralt for FTF-A at vælge et indkøbssystem, der var enkelt og brugervenligt, samtidigt med at det overholdt en række krav til forskellige arbejdsprocesser og integration til vores ERP.

Digitalisering er en af de helt store parametre

Efter en finanskrise med stramme økonomiske krav, både i den offentlige og i den private sektor, er flerårige strategiske effektiviseringsplaner blevet til en af de vigtigste veje til at frigøre økonomisk råderum. Strategiplaner medvirker typisk til at skabe en fælles forståelse for effektivisering og struktur i organisationen, systematik i arbejdet og dermed også et øget fokus på, at it-systemer skal være enkle og brugervenlige. Besparelser er altid en væsentlig målestok, men selvom man effektiviserer og optimerer interne arbejdsgange gennem bedre anvendelse af it, betyder det ikke nødvendigvis det samme som reelle besparelser og gevinster. Dog, sammenholdt med Comcares specialdesignede indkøbsløsning, CC Rakat, kan der opnås store og målbare besparelser, samt mere overskud for brugerne i hverdagen.

Baggrunden for valg af Comcare

"I udvælgelsesprocessen var det centralt for FTF-A at vælge et indkøbssystem, der var enkelt og brugervenligt, samtidigt med at det overholdt en række krav til forskellige arbejdsprocesser og integration til vores ERP. Herudover ønskede vi hos FTF-A et system, der allerede var velfungerende i mange organisationer, samt at det var funktionelt, således at vi selv kunne designe selve opsætningen af Rakat efter vores behov. Derfor, var Comcare også langt fremme allerede ved første udvælgelse", siger Kirsten Daniels, HR Chef i FTF-A.

Stig Larsen, salgs- & projektchef i Comcare udtaler: "Vi glæder os meget til samarbejdet. FTF-A ønsker ligesom enhver anden organisation at udnytte alle ressourcer bedst muligt og anser derfor en procesoptimering i deres indkøbssystem som værende af afgørende faktor, og det glæder vi os til at hjælpe dem med.  Vores fokus hviler på en høj standard af funktionalitet og opgaveløsning blandet med en god portion service og brugervenlighed. Og det er vi lykkedes med.

Comcare er markedsledende indenfor e-procurement systemer, og har bl.a. udviklet måden, man i dag håndterer e-kataloger imellem det offentlige og private; systemet CC BIZISLAND. CC Management med kontraktstyring og selvfølgelig indkøbsløsningen CC Rakat er Comcare med i front blandt de helt tunge spillere på området.

"Selvom vi har mange års erfaring med automatiseringen af processer på det offentlige område, så er a-kasseområdet nyt for os. Vi har med vores e-procurementsystem CC Rakat allerede fuld integration til en lang række ERP systemer, og vi gør utroligt meget ud af at udvikle og optimere produkterne i et tæt samarbejde med hver enkelt kunde, hvilket giver en unik indsigt i de daglige arbejdsprocesser, ønsker og problemstillinger. Derfor ønsker vi heller ikke at gå på kompromis med integration, brugervenlighed og effektivitet, når det gælder FTF-A", siger Stig Larsen.

"CC Rakat er den bedste indkøbsløsning"

Sådan udtaler Kirsten Daniels, HR Chef i FTF-A sig omkring deres nyindkøbte indkøbssystem, CC Rakat. Samarbejdet mellem FTF-A og Comcare lyder på foreløbigt fire år og aftalen er tegnet efter en grundig udvælgelsesproces med deltagelse fra it-branchens indflydelsesrige aktører på markedet. Implementeringen af løsningen er planlagt til at foregå effektivt og successivt hen over de næste to-tre måneders tid.

'Vi forventer, at FTF-A kan komme hurtigt i gang med CC Rakat. Hos Comcare mener vi ikke, at vores brugere skal vente halve eller hele år før løsningerne og systemerne er i drift. Comcare sætter en ære i at nå helt ud til alle vores kunder med den vejledning og support, det kræver at pleje et godt samarbejde, men service i særklasse betyder også, at systemerne fungerer optimalt og smidigt relativt hurtigt efter kontraktindgåelse. Det er alfa og omega for Comcare, ' siger Stig Larsen.

Intelligent indkøb

Når Comcares eftertragtede softwareløsning, CC Rakat optræder som det mest effektive og intelligente indkøbssystem på markedet, er det på baggrund af brugervenlighed og fokus på brugerens behov. CC Rakat formår at lette processen hele vejen rundt i systemet, således at brugeren opnår et komplet system til aftalestyring, indkøb og betaling, hvor hvert eneste led i processen er automatiseret - lige fra bestilling og betaling til levering, fakturering og bogføringen i kundens økonomisystem.

CC Rakat gør ikke alene arbejdsgangen mere effektiv, men systemet optimerer også indkøbsaftaler, således at alle indkøb bliver simplere, bedre og billigere. En blandt mange fordele CC Rakat kan tilbyde brugerne, er den såkaldte "søgemotor", som bl.a. har integration med Google. Motoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare.

Om FTF-A

FTF-A blev oprettet i 1976 som en fagligt afgrænset og partipolitisk neutral a-kasse inden for hovedorganisationen FTF's område og har i dag kontorer i Aalborg, København, Odense og Århus. Navnet FTF-A står for Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse, og er en tværfaglig a-kasse for lønmodtagere og selvstændige med fagligt fokus på de organisationer, som FTF-A samarbejder med. Omkring 80 faglige organisationer anbefaler FTF-A til deres medlemmer, og i dag har FTF-A over 13.000 medlemmer, og udbetaler mellem 3 og 4 mia. kr. om året til deres medlemmer.

Om Comcare

Comcare er en af de førende virksomheder indenfor bl.a. e-procurement og forsikringsstyring, der findes i Danmark, med hovedsæde i Ørestaden, og er flere år i træk blevet udråbt til Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen. Hele Comcares produktportefølje udspringer af egen softwareudvikling, hvor alt er baseret på Microsoft-teknologi. Comcare har fokus på specielt tre spidskompetencer som e-handelsløsninger, portaler og intranetløsninger, hvor Comcare sætter lighedstegn mellem begreber som innovation og unikke e-handelsløsninger til både danske og udenlandske markeder. Læs mere på www.comcare.dk

Kontakt information

FTF-A, adm. direktør Michael Darmer, md@ftf-a.dk, telefon 89 38 39 01
Comcare, salgs- & projektchef Stig Larsen, sl@comcare.dk, telefon 26 14 28 28