Hvad søger du?

Ishøj Kommune er stadig loyal Rakat-bruger

Ægteskabet mellem Comcare og Ishøj Kommune går efterhånden mange år tilbage, og de to virksomheder imellem kendetegnes stadig af godt samarbejde og høj grad af gensidig tillid og forståelse.
"Vi har jo nærmest altid brugt Rakat, og vi er meget tilfredse med systemet."

Solidt partnerskab

Når Søren Roslef, indkøbskonsulent for Direktionscenter og Økonomi udtaler, at Comcares indkøbssystem stadig er det rigtige valg for Ishøj Kommune, er det netop på baggrund af gensidig forståelse og en lang årrække af godt samarbejde, der gør udfaldet. Rakat er en velintegreret del af arbejdsgangen Den daglige arbejdsgang fungerer helt optimalt med denne brugerflade, og Søren Roslef lægger især vægt på, at hans arbejdsdag ser en del lettere ud med et system, der er velintegreret i afdelingerne og håndterbart for alle medarbejderne.

"Det, der gør lige netop Rakat unikt og fordelagtigt er, at de enkelte institutioner jo har adgang hver især. Det aflaster mig rigtig meget, at alle flader kan tale sammen, og ikke mindst integrationen med statistik gør procedurerne og resultaterne brugbare og overskuelige," udtaler Søren Roslef.

God dialog er altafgørende

Endvidere er indkøbskonsulenten især begejstret for supporten, der ydes fra Comcares side, som jo netop er en af kerneværdierne i den ekspanderende IT-virksomhed.

"Der er altid hjælp at hente, når man stiller praktiske spørgsmål, eller når man står over for uforudsete udfordringer. Vi er i trygge hænder" fastslår Søren Roslef.

Salgs - og Projektchef, Stig Larsen, fra Comcare er enig i disse udtalelser og opfatter ligeledes det gode samarbejde som værende en altafgørende karakter i forhold til fremtidig korporation mellem virksomheden og kommunen:

"Vi er i Comcare meget taknemmelige overfor vores trofaste kunder som blandt andre Ishøj Kommune, og det er for os af højeste prioritet, at den gode dialog og den tætte kontakt bevares, så vi i fællesskab opstår størst mulig effekt af vores aftaler."

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Indkøbskonsulent Søren Roslef, Direktionscenter og Økonomi

T: 43577551, srr@ishoj.dk

Salgs- & Projektchef Stig Larsen, Comcare A/S

M: 2614 2828, sl@comcare.dk