Hvad søger du?

Mediq fik det uoverskuelige klarlagt

1. feb. 2005 hvor regeringen indførte tvungen elektronisk fakturering, virkede for os som en uoverskuelig affære. Ord som VANS & OIOXML kendte man intet til.

Startede på bar bund

Vi var ærlig talt lidt på bar bund. Vi blev præsenteret for Comcare´s leverandørløsning BizIsland , som løste situationen for os. Vi skulle blot forholde os til et enkelt simpelt format, resten tog Comcare sig af.

I de tilfælde hvor de offentlige myndigheder var på glatis, og påstod at vi ikke havde fremsendt en faktura, tog Comcare sig af sagen og påviste, at vi havde fremsendt den pågældende faktura. Var fejlen vores egen, var Comcare gode til at lede os på rette vej igen.

Meget nemmere nu

Med tiden er elektronisk fakturering blevet noget nemmere, end det var i begyndelsen. En fællesnævner i processen har været, at Comcare er fulgt med tiden på vores vegne, så vi i Mediq Danmark kunne koncentrere os om det vi er bedst til, nemlig handel og service med det offentlige. Vi føler, at brugen af BizIsland Leverandør har fremtidssikret os, og sparet Mediq Danmark for mange hovedbrud.

Mediq Danmark A/S
Bo Thustrup Nielsen, Salgschef