Hvad søger du?

Comcare skal levere Projekt- & Kontraktstyring de næste 4 år i Randers

Randers Kommune har igennem længere tid ønsket et komplet projekt- & kontraktstyringsværktøj, som kan varetage styringen (før - under - efter udbud) af alle kontrakter i kommunen. Uanset om det er en kontrakt som hører under indkøbsafdelingen eller en decideret it-kontrakt, har målet været at få dette samlet i ét system. CC Management projekt- & kontraktstyring blev det foretrukne valg de næste 4 år.
Vi skal kun bruge en dag til at stille ind. Og så er det på plads. Derefter trykker indkøberne blot synkroniser og så bliver det hele overført uden problemer.

Enkel arbejdsgang

Indkøberne i Randers Kommune kan se frem til enklere arbejdsgange og mindre tid, der skal bruges på administration. Den østjyske kommune har nemlig underskrevet en aftale med Comcare om køb af produktet Bizisland Kommune. Randers har købt både platformen der håndterer e-kataloger og det komplette statistikmodul.

Med CC Management er der via én indgang adgang til flere end 500 varekataloger. Derudover så overvåger systemet automatisk bevægelser i katalogerne og filtrerer de oplysninger fra, som ikke er relevante for indkøberne. På den måde kan man overvåge, at der ikke bliver ændret på pris eller andre vigtige faktorer i forhold til de aftaler, der er indgået. Statistikmodulet holder indkøberne opdateret på hvad der er indkøbt, af hvem og hvad varen har kostet og måske vigtigst: hvad varen egentlig skulle have kostet. Opdateringerne sker helt automatisk.

Stor tidsbesparelse

Der er meget tid at spare for Randers Kommune. "Vi har fået lavet nogle generelle beregninger på kommunernes indkøbsafdelinger og beregningerne viser, at kommunerne i gennemsnit sparer 50 pct. af den tid, som de normalt har brugt på kataloghåndtering", siger Stig Larsen, der er salgs-& projektchef hos Comcare.

Nem overgang fra det ene system til det andet

Randers Kommune starter op med CC Management fra 1. august, hvor det skal spille sammen med kommunens indkøbssystem fra KMD. Fra årsskiftet overgår Randers til Fujitsus indkøbssystem, men den overgang får ingen betydning i forhold til Bizisland Kommune. 

"Vi skal kun bruge en dag til at stille ind. Og så er det på plads. Derefter trykker indkøberne blot synkroniser og så bliver det hele overført uden problemer. De ansatte vil ikke opdage nogen forandringer. De skal bare fortsætte derudaf og logge ind via Bizisland Kommune som inden systemskiftet", forklarer Stig Larsen.

Med Randers Kommune har flere end hver tredje af landets 98 kommuner valgt Comcares Bizisland Kommune. Det tal forventer Stig Larsen vil stige markant i løbet af 2012.

"Vi bliver mødt utroligt positivt hvor vi kommer frem. Ikke mindst fordi rygtet om hvad Bizisland Kommune kan nu spredes fra mund til mund. Så mit bud vil være, at 60 af landets kommuner bruger Bizisland Kommune inden årsskiftet", siger Stig Larsen.

CC Management projekt- & kontraktstyring

Med CC Management Projekt- og Kontraktstyring øges organisationens overblik radikalt. Kommunerne kan selv tage styringen med leverandørerne og de underliggende kontrakter. Ved samtidig at undgå indkøb udenfor kontrakter, sikres overholdelse af kontraktforpligtelser, indkøb til mere konkurrencedygtige priser samt overholdelse af udbudsregler. 

Overblik og ansvar

Systemet giver mulighed for mere struktureret kontraktstyring og IT-controlling, men også muligheden for at samle opgaver, hvor kompetencer hertil er størst. Med baggrund i kontraktstyringsværktøjet kan kommuner fremadrettet foretage de mest hensigtsmæssige indkøb og udbud og på sigt forbedre konkurrencesituationen. 

Klare processer

Systemet indeholder den daglige styring af kontrakter, og her samles overblik over kontrakter på alle niveauer. Herudover foretages opfølgning med og overvågning af leverandører, og dette bidrager til, at aftalen overholdes. I funktionen foretages løbende vurdering af porteføljen og kontraktændringer, -opsigelse og -udløb samt indgåelse og kommende udbudsoverblik håndteres.

_ Styring af kontrakter

_ Planlægning af udbud

_ Sikrer vedligehold af data

_ Købe ind til den rigtige pris 

Udviklingen går hånd i hånd med brugerne

CC Management udvikles i tæt samarbejde med en brugergruppe, som består af mere end 40 offentlige kunder. Under denne brugergruppe er der etableret en projektgruppe, hvori 4 kommuner, i tæt samarbejde med Comcare, udvikler og specificerer det mest brugervenlige og brugbare kontraktstyringsværktøj til kommuner i Danmark. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Stig Larsen, Salgs- og Projektchef, Comcare, tlf.: 26142828, sl@comcare.dk