Hvad søger du?

Professionshøjskoler i Danmark vælger Comcare - UCC var først

University College Capital (UCC) er den første ud af 7 professionshøjskoler, som Comcare sætter i drift med produktet CC Management, til at varetage kontraktstyring og priskontroller. I denne løsning indgår den fuldautomatiserede snitflade mellem de over 500 varekataloger, Statslige aftaler samt SKI-aftaler i CC Management og den SAS-baserede indkøbsanalyse.

Overblik giver tidsbesparelser

UCC får det komplette overblik over hele udbudsprocessen, før - under - efter et udbud. Dette giver et stort effektiviseringspotentiale på indkøbsområdet, som kan udnyttes på andre områder. Integrationen mellem Comcare, Valcon og SAS Institute skal således sikre maximalt udbytte af UCC´s midler.

Fra manuel håndtering til fuldautomatisering

UCC og de øvrige kommende 6 Professionshøjskoler i Danmark, får med denne løsning et helt andet værktøj end man tidligere har været vant til, fordi arbejdsgangen nu er enkel og overskuelig.

Stig Larsen, Salgs - & Projektchef hos Comcare A/S, påpeger at flere Professionshøjskoler har udtrykt et behov for at kunne lave en simpel og overskuelig priskontrol og godkendelsesproces, og samtidig få et brugervenligt og intuitivt kontraktstyringssystem:

"Det sker nærmest ved et tryk på én knap, at vi opdaterer deres systemer til indkøbsanalysen med de faktiske priser. Samtidig er et komplet Gantt kort med udbudsplaner og projektoverblik også bare et enkelt klik væk. Det er en meget spændende organisation at arbejde med, og vi glæder os til at sætte alle Professionshøjskoler i Danmark i drift over det næste stykke tid.  

Ønsker I også at få en fuldautomatisk løsning med CC Management? Kontakt Comcare Salg for mere information.