Hvad søger du?

Case: Vallensbæk Kommune var ikke i tvivl

Vallensbæk Kommune har valgt at optimere deres arbejdsgang med Rakat - intelligent indkøb. De næste 4 år har Vallensbæk set Comcares e-handelskoncept som et nødvendigt værktøj i deres arbejdsgang, som kan forenkle processen ud i alle leddene, når det gælder elektronisk samhandel. Comcare ser frem til samarbejdet med Vallensbæk Kommune.
Brugerne var ikke i tvivl efter en systempræsentation af Rakat. Opbygningen af systemet gør, at man hurtigt kan finde rundt i løsningen - og de mange muligheder den giver.

Baggrund for at vælge Rakat

Vallensbæk Kommune ønsker ligesom enhver anden organisation at udnytte alle ressourcer bedst muligt og anser derfor en procesoptimering i deres indkøbssystem, som værende af afgørende faktor. Man valgte at gå i udbud med et indkøbssystem, og det blev således Comcare, der formåede at efterleve de behov og krav, der gjorde sig gældende i kommunen.
 
- Da vi gik i udbud med Vallensbæk Kommunes fremtidige E-handelsløsning, var vores primære fokus, at ende op med et system, det var meget brugervenligt, nemt og overskueligt for de daglige brugere at gå til, udtaler Indkøbsansvarlig Sussi Hørlev Jensen.

- Brugerne var ikke i tvivl efter en systempræsentation af Rakat. Opbygningen af systemet gør, at man hurtigt kan finde rundt i løsningen - og de mange muligheder den giver. Brugerne havde især fokus på, hvor nemt det er, at placere en ordre, opbygge favoritlister samt selve søgemodulet i løsningen. Fra et strategisk synspunkt er vi i Indkøbsteamet meget begejstrede for forsidenaf løsningen, der giver en utrolig god platform for kommunikation med alle brugerne af indkøbsaftalerne - som også kan målrettes til udelukkende at omfatte specifikke afdelinger mv. forklarer Indkøbsansvarlig Sussi Herløv Jensen.

Rakat Indkøbssystem

Når Rakat hidtil optræder som det mest effektive indkøbssystem på markedet, er det på baggrund af brugervenlighed og fokus på brugerens behov, der især karakteriserer Comcares eftertragtede softwareløsning. Ud over en forenkling og effektivisering af den daglige arbejdsgang skal Rakat desuden sikre kommunerne landet rundt store administrative besparelser. Rakat indkøb formår at lette processen hele vejen rundt i systemet således, at brugeren opnår et komplet system til aftalestyring, indkøb og betaling, hvor hver eneste led i processen er automatiseret - lige fra bestilling og betaling til levering og fakturering.

En blandt mange fordele Rakat kan tilbyde brugerne, er den såkaldte "søgemotor", som har integration med Google. Motoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare. Den kommer f.eks. med forslag som "mente du" ved stavefejl eller, hvis varen findes med andet synonym.

Hos Comcare er man ikke i tvivl om, at forventningerne vil blive indfriet

- Vallensbæk Kommune så mange muligheder i den løsning, vi er stolte af at kunne tilbyde dem, og jeg er sikker på, at de hurtigt vil opnå meget positive resultater med Rakat. Vi er glade for, at endnu en kommune så os som det bedste valg, når det gælder indkøbssystemer. Det er vores erfaring, at brugerne er yderst tilfredse med systemet, og vi sætter alt ind for at holde os opdaterede omkring nyheder og de behov, der optræder hos kunderne og markedet generelt, udtaler Stig Larsen, Salgs - &Projektchef hos Comcare A/S.

Vallensbæk Kommune ser muligheder

I indkøbsafdelingen hos Vallensbæk Kommune lægges der vægt på, at det er brugernes behov og ønsker, der varetages med implementeringen af det nye system:

- Comcare har en meget professionel tilgang til samarbejdet og en evne til at involvere de daglige brugere af systemet, som er meget vigtigt for os.

Indkøbsansvarlig Sussi Herløv Jensen påpeger desuden vigtigheden af, at systemerne har mulighed for at tale sammen, og at en glidende integration er nøgleordet ved håndtering af hele indkøbsprocessen:

- Desuden er vi rigtigt glade for den integration, der er til vores indkøbsanalysesystem SAS.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Sussi Herløv Jensen, Indkøbsansvarlig, Vallensbæk Kommune
Tlf.: 47974071, e-mail: shj@vallensbaek.dk

Stig Larsen, Salgs- & Projektchef, Comcare A/S
Tlf.: 26142828, e-mail: sl@comcare.dk