Hvad søger du?

Varde Kommune vælger Rakat i stort EU-udbud

Varde Kommune har valgt at optimere deres arbejdsgang med Rakat, og hopper ligeledes med på vognen når det gælder intelligent indkøb. Comcares e-handelskoncept forenkler processen ud i alle leddene, når det gælder elektronisk samhandel, og virksomheden ser hermed frem til samarbejdet med Varde Kommune.
Vi ønskede det mest brugervenlige indkøbssystem på markedet, og det var vigtigt for os, at vores brugere skulle opnå mest muligt udbytte" udtaler Sys Frostholm, Indkøbskonsulent i Varde Kommune.

Rakat Indkøbssystem

Når Rakat hidtil optræder som det mest effektive indkøbssystem på markedet, er det på baggrund af brugervenlighed og fokus på brugerens behov, der især karakteriserer Comcares eftertragtede softwareløsning. Udover en forenkling og effektivisering af den daglige arbejdsgang skal Rakat desuden sikre kommunerne landet rundt store administrative besparelser. Rakat indkøb formår at lette processen hele vejen rundt i systemet således, at brugeren opnår et komplet system til aftalestyring, indkøb og betaling, hvor hver eneste
led i processen er automatiseret - lige fra bestilling og betaling til levering og fakturering.

En blandt mange fordele Rakat kan tilbyde brugerne, er den såkaldte "søgemotor", som har integration med Google. Motoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare. Den kommer f.eks. med forslag som "mente du" ved stavefejl, eller hvis varen findes med andet synonym.

Baggrund for at vælge Rakat

Varde Kommune ønsker ligesom enhver anden organisation at udnytte alle ressourcer bedst muligt og anser derfor en procesoptimering i deres indkøbssystem, som værende af afgørende faktor. Man valgte at gå i udbud med et indkøbssystem, og det blev således Comcare, der formåede at efterleve de behov og krav, der gjorde sig gældende i kommunen.

"Vi var i udbudsfasen meget bevidste om, at indkøbssystemet ikke nødvendigvis skulle være et integreret modul i økonomisystemet. Derfor var systemet også opdelt i delaftaler, så vi kunne vælge det bedste system for indkøb. Vi ønskede det mest brugervenlige indkøbssystem på markedet, og det var vigtigt for os, at vores brugere skulle opnå mest muligt udbytte" udtaler Sys Frostholm, Indkøbskonsulent i Varde Kommune.

Hos Comcare er man ikke i tvivl om, at forventningerne vil blive indfriet:
"Varde Kommune så muligheder i den løsning, vi er stolte af at kunne tilbyde dem, og jeg er sikker på de hurtigt vil opnå positive resultater med Rakat.Vi er glade for, at endnu en kommune så os som det bedste valg når det gælder indkøbssystemer. Det er vores erfaring, at brugerne er yderst tilfredse med systemet, og vi sætter alt ind for at holde os opdaterede omkring nyheder og de behov, der optræder hos kunderne og markedet generelt" udtaler Stig Larsen, Salgs - & Projektchef hos Comcare A/S.

Varde Kommune ser muligheder

I de forskellige afdelinger i Varde Kommune ser man frem til at opnå resultater og forbedring på det administrative såvel som det anvendelsesmæssige plan. Og i indkøbsafdelingen hos Varde Kommune lægges der igen vægt på, at det er brugernes behov og ønsker, der varetages med implementeringen af det nye system:

"Hidtil har vi ikke haft mange brugere, og vi håber derfor på at få flere brugere til at anvende systemet, og at vi ligeledes får bedre mulighed for at vejlede dem i forhold til indkøb. Derudover håber vi på, at der vil opstå et bedre flow i bestillingerne" siger Sys Frostholm.

Indkøbskonsulenten påpeger desuden vigtigheden af, at systemerne har mulighed for at tale sammen, og at en glidende integration er nøgleordet ved håndtering af hele indkøbsprocessen:

"Derudover forventes det i indkøb at vi kan styre katalogerne noget bedre. At det hele bliver automatiseret, og at systemet integrerer med SAS Institute, er jo en kæmpe fordel."

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Sys Frostholm, Indkøbskonsulent, Varde Kommune, tlf.: 79947267, syfr@varde.dk

Stig Larsen, Salgs- & Projektchef, Comcare A/S, tlf.: 26142828, sl@comcare.dk