Hvad søger du?

Mission, vision, værdier & kultur

Vores vision og mission er det, der gør os til Comcare.

 

Vision

Vi vil skabe fremtidens IT-løsninger.

 

Mission

Gennem udvikling af intuitive e-procurement løsninger vil vi hjælpe vores kunder i hverdagen, og sætte nye standarder ved at automatisere manuelle processer med machine learning og AI, så de kan bruge tiden på deres kerneopgave.

Værdier

Ærlighed - Vi er åbne og ærlige mennesker, både over for hinanden, over for vores kunder og om vores produkter og ydelser.

Loyalitet - Vi står sammen skulder ved skulder og kæmper sammen som et team, også når der opstår uoverensstemmelser. Loyalitet er desuden vigtigt for os, da det især er uvurderlig loyalitet og tillid vi møder fra vores trofaste kunder.

Engagement - Vi brænder for det vi laver, og vi gør, hvad vi kan for at fremkalde det bedste i os selv og vores kunder.

Kultur

Vi har en åben arbejdsplads, hvor initiativ og gode idéer giver stor medindflydelse og hvor, du som medarbejder kan være med til at skabe din egen arbejdsplads, opgaver og udfordringer. Vi tror på at åben dialog, god feedback og tillid er med til at skabe god trivsel på arbejdspladsen! 

Et af de vigtigste parametre i Comcare er, at vores medarbejdere finder glæde og tilfredsstillelse ved deres arbejde. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere yder den bedste indsats over for vores kunder.

Vækstmål

Med stadig udvidelse af medarbejder- og produktporteføljen har vi store ambitioner for fremtiden og om at fortsætte vores kraftige vækst. Hos Comcare hopper vi højt, og vi vil gå langt for at nå vores fulde potentiale, så vi kan opfylde de mål og drømme vi selv sætter, såvel som dem vores kunder måtte have.