Hvad søger du?

Sådan startede det

Vores vision og mission er det, der gør os til Comcare. Vi brænder for at drive digitaliseringen af Danmark - så du slipper for bøvl og bureaukrati.

Historik

Comcare så for første gang dagens lys i 1998 i nogle beskedne lokaler i Roskilde. Firmaets første store opgave var at udvikle et elektronisk katalogsystem til Roskilde Amt. Systemet fik titlen Rakat; "Ra" for Roskilde Amt, "kat" for katalog. Roskilde Amt var lige fra begyndelsen meget begejstret for systemet, der var blevet udviklet i tæt samarbejde med de forskellige brugere i amtet. I løbet af de følgende år videreudviklede og forbedrede Comcare Rakat og dets funktionaliteter. Samtidig blev Comcare kontaktet af flere og flere offentlige og private virksomheder, der på Roskilde Amts anbefalinger efterspurgte et lignende system. Det blev til adskillige projekter, der hver især bar præg af at være tilpasset og skræddersyet til hver enkelt virksomhed.

Comcare voksede i takt med denne efterspørgsel, kundekredsen blev stødt udvidet og vi begyndte samtidig at udvikle andre systemer til elektronisk handel og fakturabehandling, der alle er baseret på Microsoft-teknologi. Comcare er i dag markedsledende indenfor e-handelsløsninger og kontraktstyring til det offentlige, samt håndtering af e-kataloger mellem leverandører og det offentlige. Og vi har mod på meget mere...

Vi har hovedsæde i Ørestaden, men vores produkter og medarbejdere er at finde i alle ender af landet, da vi sætter en ære i at nå helt ud til vores kunder med den vejledning og support, det kræver at pleje godt samarbejde.