SÅDAN STARTEDE DET

Comcare så for første gang dagens lys i 1999, i nogle yderst beskedne lokaler i Roskilde.

Comcare blev kontaktet af Roskilde Amt, som havde et behov for en kontrakt- og e-handelsløsning, som endnu ikke var udviklet. Den opgave ville Comcare gerne løse, så vi gik i gang og systemet fik navnet; Rakat. ”Ra” for Roskilde Amt og ”kat” for katalog.

Roskilde Amt var, lige fra begyndelsen, meget begejstrede for systemet, der var blevet udviklet i tæt samarbejde med de forskellige brugere i amtet. I løbet af de følgende år videreudviklede og forbedrede Comcare Rakat løsningen og dets funktionaliteter. Comcare blev efterfølgende kontaktet af flere og flere offentlige og private virksomheder, der på Roskilde Amts anbefalinger, efterspurgte et lignende system. Det blev til adskillige projekter, der hver især bar præg af at være tilpasset og skræddersyet til hver enkelt virksomhed og behov.

Comcare voksede i takt med denne efterspørgsel, kundekredsen blev større og større, og vi begyndte samtidig at udvikle andre løsninger til e-handel, kontraktstyring og bilagsbehandling, der alle er baseret på Microsoft-teknologi.

Comcare er i dag markedsledende inden for indkøbsløsning, kontraktstyring og håndtering af elektroniske dokumenter til både det offentlige og private Danmark.

Meget er sket på snart 21 år og i dag bor vi i Ørestaden i Copenhagen Towers.

Vi vokser fortsat sammen med den stigende efterspørgsel, og i 2019 besluttede vi at udvide vores forretning mod det private marked. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter en kontraktstyringsløsning som målrettet og effektivt segmenterer kontrakterne og samtidig skaber automatiske handleplaner til alle involverede parter i organisationen. 

Det er en utrolig spændende rejse, som Comcare har været på, og den slutter heldigvis ikke her. Virksomheden vækster fortsat og forretningsudviklingen står bestemt ikke stille. Et af vores nye strategiske mål er at vækste i Sverige og Norge.

Nyheder i 2020

I september 2020 blev Comcare A/S opkøbt af Mercell Group.

”At blive en del af Mercell gruppen vil hurtigt og effektivt løfte Comcares vækstpotentiale. Både Mercell og Comcare har været succesfulde på et marked i vækst, med baggrund i den løbende digitalisering af den offentlige sektor. At blive en del af Mercell gruppen vil fremadrettet give os mulighed for at udnytte en lang række strategiske muligheder” udtaler Søren Iversen, CEO for Comcare.

Fra Mercell:
”Jeg er meget glad for at kunne byde Comcare velkommen i Mercell familien. Opkøbet af Comcare vil styrke vores position på det offentlige danske e-handelsmarked signifikant. Vi ser frem at kunne benytte alle Comcares stærke kompetencer til at forfølge vores vækststrategi inden for Mercell gruppens fokusområde og markedsposition.” udtaler Terje Wibe, administrerende direktør for Mercell gruppen.

Kom med indenfor på vores kontor i Ørestaden!

Vil du vide mere?