Hvad søger du?

Stærke relationer

Som kunde hos Comcare nyder din virksomhed altid gavn af de nyeste og bedste teknologier. Vi har en række tætte partnerskaber med Danmarks førende udbydere af IT-systemer til både offentlige og private virksomheder.
Selvom OIOUBL-standarden er implementeret hos flere store aktører, så har de hver deres tolkning af denne standard.

Når vi udvikler egne løsninger, sker det oftest med vores samarbejdspartneres teknologier in mente, da integrationen med disse systemer er én blandt mange fordele ved vores løsninger. Vi tilbyder åbne og integrationsvenlige løsninger, som giver vores kunder en tryghed for, at systemet også er brugbart om 1, 2 og 10 år. Vores partnerskaber binder os dog ikke til at anbefale bestemte teknologier. Comcare vil altid anbefale den løsning, der tjener vores kunder bedst.

Vores partnere

SAS Institute - www.sas.com

Fujitsu Danmark - www.fujitsu.dk

KMD - It med indsigt - www.kmd.dk

EG A/S - www.eg.dk

Evenex (tidl. PROGRATOR|gatetrade) - www.evenex.dk

SKI - www.ski.dk

 

Sæt strøm til dine indkøb

Comcare har allerede integrationerne på plads til alle de gængse indkøbssystemer på det kommunale marked. Det betyder, at udveksling af f.eks. e-katalog, e-ordrer samt faktura- og kreditnota allerede er på plads, og vi har mange års erfaring med dette.
 
En af vores forcer er vores mangeårige erfaringer med vores samarbejdspartnere. Selvom OIOUBL standarden er implementeret hos flere store aktører, så har de hver deres tolkning af denne standard. Det betyder, at leverandøren som udgangspunkt skal sætte sig ind i, hvordan det enkelte system skal modtage sine data. Denne udfordring løser vi ved, at vi med integrationen har logikken på plads, og på vegne af leverandørerne skelner mellem de forskellige fraktioner, der findes i brugen af OIOUBL-standarden.

Comcares produkter kan bl.a. integreres med:

_CC Rakat

_Prisme Indkøb (Fujitsu)

_OPUS Rakat (KMD)

_Truelink

_IndFak

_Tricom

m.fl.

Integration med SKI

Comcare integrerer direkte med alle SKI-kataloger og det offentlige kan derved høste alle fordelene ved at lade alle SKI-kataloger modtage via Comcares produkt CC Management, og opbygge det statistiske datagrundlag der kan hjælpe organisationen med at blive bedre til at opfylde organisationens e-handelsstrategi.