VIL DU ARBEJDE MED OS?

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor hverdagens menu står på god humor, høj faglighed og medindflydelse?

Hverdagen tilbringer vi i Ørestaden, vi nyder vores frokost under de høje grønne træer. Vi har en åben arbejdsplads, hvor initiativ og gode idéer giver stor medindflydelse, og hvor du som medarbejder kan være med til at skabe dine egne opgaver og udfordringer. Vi tror på at åben dialog og god feedback er med til at skabe fantastisk trivsel på arbejdspladsen!

Vores kultur
Vi har en åben arbejdsplads, hvor initiativ og gode idéer giver stor medindflydelse, og hvor du som medarbejder kan være med til at skabe din egen arbejdsplads, opgaver og udfordringer.

Hvis du kan se, at vi kan arbejde endnu smartere eller mere effektivt, så er din mening vigtig. Vi tror på at åben dialog, feedback og tillid er med til at skabe god trivsel på arbejdspladsen.

Det sociale
Har du humor, er det kun et plus. Måske faktisk endda et krav, for vi griner ofte og gerne højt. At trives og have det sjovt på arbejdet, synes vi er meget vigtigt. Når vi, som medarbejdere trives, yder vi nemlig også en bedre indsats i hverdagen. Både for vores kunder, men også for hinanden, som team.

Vi laver en masse sjove ting sammen. Vi holder fredagsbar, spiller spil, går ud og spiser eller deltager i sjove events. Vi har et fjollet internt nyhedsbrev, hvor intet er for skørt til at dele. Vi hylder vores bedste kollegaer og fejrer alle vores små sejre. Vi har fokus på at være gode for hinanden, og har man en hård dag, får man lige en krammer.

Vi er altid på jagt efter dygtige kollegaer, som har lyst til at være en del af vores fællesskab og som synes, det er hyggeligt at lave noget sammen - også uden for kontoret.

Ingen støvede CV'er her..

Vi er altid interesserede i spændende profiler. Kan du ikke se din drømmestilling online pt., så send os:

  • Et link til en kort videopræsentation af dig selv, hvor du fortæller, hvorfor vi skal drikke en kop kaffe sammen.
  • Et link til din (opdaterede) LinkedIn profil og en kort mail, hvor du fortæller, hvorfor du ønsker at være en del af Comcare familien.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send til: job@comcare.dk