Hvad søger du?

RakatX Workshops & Brugerinddragelse (kunderejsen del 5)

RakatX Workshops & Brugerinddragelse (kunderejsen del 5)

RakatX Workshops & Brugerinddragelse (kunderejsen del 5)

RakatX Workshops & Brugerinddragelse (kunderejsen del 5)

Vi har spurgt vores workshop deltagere, som er kommet med input og udviklingsønsker til RakatX om deres forventninger til funktioner og processer til løsningen, lever op til deres forventninger. Lyt med på deres tanker om RakatX.

Se film

Kan robotterne hjælpe dig?

Comcare er en virksomhed, som altid har været kendt for at inddrage kunderne i produktudviklingen. Vi ønsker at skabe den mest intelligente og brugervenlige platform.  Men vi kan ikke gøre det alene - vi ønsker at gøre det sammen med vores kunder. Comcare udvikler e-procurement løsninger til både den offentlige og private sektor. Vores kommende platform med navnet Rakat X, sørger for at hjælpe brugerne, i en sådan grad, som ikke er set før i e-procurement løsninger.

Søgning efter varer
Med Rakat X platformen er søgningen intelligent, da den genbruger de data, som alle vores kunder på tværs af Danmark anvender. Helt anonymt, kan en bruger finde varer nemt og enkelt ved hjælp af machine-learning og robotteknologi. Dette, kombineret med synonymforslag, stavekontrol og andre intelligente funktioner, der gør søgningen til en leg. 

Automatisk varemodtagelse
På baggrund af dit daglige arbejdsmønster, kan robotten foreslå, at udføre automatisk varemodtagelse. Ved hjælp af machine-learning, kan løsningen sørge for at brugerne ikke anvender unødig tid på de samme handlinger gang på gang. Samtidig, kan vi på baggrund af andre brugeres adfærdsmønster, forudsige næste handling og dermed er robotten meget præcis i de automatiske forslag.

Ordre- & fakturamatch
Et af succeskriterierne i en e-procurement løsning er, at der sker et automatisk match imellem den elektroniske ordre og den modtagede faktura. I praksis kan der være rigtig mange potentielle faldgruber i en sådan proces. Disse faldgruber kan robotten i Rakat X platformen afhjælpe brugerne med, på en helt unik måde.
Det kalder vi frihed til kunden. Og det er derfor, vi siger, at Rakat X platformen – det er indkøb gjort enkelt!

Løsningen tænker for dig!

X platformen forenkler den daglige arbejdsgang i mange offentlige og private virksomheder. Løsningen giver høj brugervenlighed for medarbejderne, og store administrative besparelser.

Læs mere
Kunderejsen_landing.jpg
CCR-small.jpg

Kunden er i fokus

Vi ønsker, at vores kunder skal være en del af denne rejse. Derfor vil vi løbende lancere nye film, som viser hvordan vi sammen med vores kunder arbejder med den seneste robotteknologi.

Se den seneste film

Lad os vise dig hvordan vi tænker fremtidens it-løsninger. Udfyld formularen her og bliv kontaktet for at høre mere.

Hej {{returnmessage.form.navn}}

{{returnmessage.message}}

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Noget gik helt galt under oprettelsen. Kontakt venligst Comcare

Vi har modtaget din henvendelse, men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst Comcare

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt