Hvad søger du?

CC Bizisland: E-handel med det offentlige - på den nemme måde

Det offentlige handler for 300 mia. kr. årligt. CC Bizisland tilbyder private leverandører ét login til den samlede offentlige handel. Med CC Bizisland får du én ”nøgle” til de 300 mia. kr. - dvs. alle nødvendige værktøjer og afgørende viden for at få succes med salg til den offentlige sektor.

Den enkle og mest brugte samhandelsplatform

CC Bizisland er en samhandelsplatform, der transformerer dine data, så din kunde hurtigt kan få dem ind i sin e-handelsløsning og gjort dine varer tilgængelige for brugerne. Vi kan nu med den samlede løsning aflaste leverandørerne for alle praktiske, bureaukratiske og juridiske og formelle samhandelsbarrierer med det offentlige. CC Bizisland giver dig som leverandør mulighed for at fremsende elektroniske varekataloger til det offentlige nemt og enkelt, uanset hvilken e-handelsløsning, din kunde benytter.

CC Bizisland-godkendt

At være Bizisland-godkendt indebærer mere end blot et stempel. Det offentlige foretrækker ”parate” leverandører. I næsten alle udbud som offentliggøres i dag, er det et krav, at kontakten mellem det offentlige og private sker elektronisk. Dette gælder både varekataloger, ordrer, ordrebekræftelser og fakturaer.

At være CC Bizisland-godkendt indebærer en forhåndsgodkendelse i forhold til handel mellem det offentlige og netop jeres virksomhed.

Jeres virksomhed får bl.a.

_Én indgang til alle systemer

_Integreret Jeres systemer med OIOUBL

_Integreret med NemHandel

_Jeres egen skræddersyede løsning

_Samarbejde med alle portaler i det offentlige

_Enkelt og brugervenligt system