Hvad søger du?

Løsningen lader dig klare de basale opgaver

CC Insurance hjælper kommunens forsikringsansvarlige med at frigive ressourcer. Platformen sikrer, at alle brugere altid har adgang til deres aktuelle forsikringsforhold. De er ikke længere gemt i tekstdokumenter og regneark hos administratorerne.

Styringen af kommunens forsikringer er en vigtig og kompleks opgave, der typisk trækker betydelige ressourcer i organisationen; vedligeholdelse af regneark og tekstdokumenter, dokumentation og revision. Med CC Insurance Basic får du central og effektiviseret forsikringsstyring på tværs af organisationen, overskuelig risikostyring og forsikringsoverblik og en lang række andre fordele. 

CCI Basic er grundmodulet i CC Insurance-suiten. Vil du andet og mere end at administrere organisationens forsikringer, har du fuld fleksibilitet til at udbygge din forsikringsstyring med tillægsmodulerne CCI Claims, der lader dig styre skadeanmeldelser, CCI Cases, der lader dig sagsbehandle forsikringssager, samt CCI Injuries, hvor du kan behandle arbejdsskader. 

Kontakt

Vil du vide mere? Hør fx om vores nuværende kunder, som allerede benytter systemet, og hvor hurtigt jeres organisation kan få et værktøj, der understøtter jeres forretningsmål. 

Kontakt os på: salg@comcare.dk

Du kan også læse mere om de øvrige moduler i CC Insurance ved at klikke på dem i højre side. 

CC INSURANCE løsninger