Hvad søger du?

Økonomi

Arbejdsprocesser skal hænge sammen på tværs. Det kræver åbenhed og integration. Comcare gør op med afgrænsede arbejdsprocesser og specielt udviklede it-systemer med afgrænsede funktioner. Større sammenhæng giver større frihed.

Kravene til større effektivitet og bedre service får både private og offentlige virksomheder til at efterspørge IT-systemer, der kan integreres. Jo højere grad af integration, jo bedre kan virksomheden lave sammenhængende og enkle processer og dermed forbedre arbejdsgangen.

Logik og sammenhæng

I Comcare udvikler vi løsninger baseret på Microsoft standard teknologi, så kunderne undgår de mange forskelligartede snitflader mellem IT-løsningerne. Vi leverer en logisk sammenhængende integrationsmodel, der understøtter alle offentlige og private standarder. Der er desuden integration direkte til CC Bizisland og dermed hele den serviceorienterede infrastruktur NemHandel og OIOSI.

I vores løsninger hænger tingene automatisk sammen i byggeklodser. Vi har bygget en platform på moduler, som kan benyttes sammen eller hver for sig, og som integrerer til andre IT-løsninger på en nem måde.

Åbenhed og integration

Løsningerne tager udgangspunkt i en serviceorienteret arkitektur og bygger på en fælles datamodel. På den måde giver det løsningen den ideelle IT-understøttelse i forhold til understøttelse af forretningen, udviklingsressourcer og vedligeholdelsesressourcer. På det offentlige marked er der skabt velfungerende og veldokumenterede integrationer til både KMD Opus/ØS, Fujitsu Prisme, Navision, SAP, Axapter og EG ØS Indsigt m.fl. Dermed sikrer vi at systemet både er fremtidssikret og samtidig overholder alle krav til det pågældende økonomisystem. Comcare arbejder kontinuerligt på at få de bedst mulige snitflader til integration med de relevante systemløsninger på markedet.

Læs mere om vores specifikke integrationer i kategorierne til højre.