Hvad søger du?

Analyse

Integration med KMD Indkøbsanalyse

En virksomhed har mange varegrupper og prisaftaler med op til flere hundrede leverandører. Comcares løsninger har allerede disse data, og nu kan kunder med et enkelt klik overføre disse data til KMD Indkøbsanalyse.

KMD og Comcare har i fællesskab skabt automatisk datamæssig integration med de rette snitflader og formater. Vi gør det nemmere for kunderne at gennemføre dagsaktuelle priskontroller. De sparer tid på en manuel opgave og får samtidig færre fejl og skarpere data til at optimere deres indkøb.

Kunder der tilkøber denne integration kan tage højde for leverandørers daglige prisændringer i sine analyser. En kundes manuelle opdatering af indkøbsaftalerne kan lægge beslag på adskillige arbejdsdage for indkøbsfolkene i løbet af en måned. Den byrde løftes væk med denne integration.

Den it-mæssige integration mellem de elektroniske varekataloger i CC Management og KMD Indkøbsanalyse vil resultere i en klar tidsbesparelse, fordi arbejdsgangen nu er enkel og overskuelig.

Et eksempel fra den virkelige verden

Henrik Rantala Nielsen, Haderslev Kommune udtaler om samspillet mellem Comcare og KMD Indkøbsanalyse:

"Det sker nærmest ved et tryk på én knap, at vi opdaterer vores system til indkøbsanalysen med de faktiske priser. Tidligere måtte vi arbejde manuelt og jonglere rundt med regneark. Det var uproduktiv arbejdstid, som vi skulle overstå for at lave analyser og skabe effektiviseringspotentialer. Nu kan vi gå mere direkte i gang med vores egentlige opgave".

Integration med andre analyseværktøjer

Comcare integrerer også med andre analyseværktøjer. Kontakt os for at høre nærmere om netop jeres analyseplatform.