Hvad søger du?

Indkøb

Comcares erfaring med integrationer til indkøbsløsninger i det offentlige marked strækker sig langt tilbage i tiden. Vi ved hvad der skal til. I skal bare spørge.
Selvom OIOUBL-standarden er implementeret hos flere store aktører, så har de hver deres tolkning af denne standard.

Sæt strøm til dine indkøb

Comcare har allerede integrationerne på plads til alle de gængse indkøbssystemer på det kommunale marked. Det betyder, at udveksling af f.eks. e-katalog, e-ordrer samt faktura- og kreditnota allerede er på plads, og vi har mange års erfaring med dette.
 
En af vores forcer er vores mangeårige erfaringer med vores samarbejdspartnere. Selvom OIOUBL standarden er implementeret hos flere store aktører, så har de hver deres tolkning af denne standard. Det betyder, at leverandøren som udgangspunkt skal sætte sig ind i, hvordan det enkelte system skal modtage sine data. Denne udfordring løser vi ved, at vi med integrationen har logikken på plads, og på vegne af leverandørerne skelner mellem de forskellige fraktioner, der findes i brugen af OIOUBL-standarden.

Comcares produkter kan bl.a. integreres med:

_CC Rakat

_Prisme Indkøb (Fujitsu)

_OPUS Rakat (KMD)

_Truelink

_IndFak

_Tricom

m.fl.

Integration med SKI

Comcare integrerer direkte med alle SKI-kataloger og det offentlige kan derved høste alle fordelene ved at lade alle SKI-kataloger modtage via Comcares produkt CC Management, og opbygge det statistiske datagrundlag der kan hjælpe organisationen med at blive bedre til at opfylde organisationens e-handelsstrategi.