Hvad søger du?

CC Contract Management: Én indgang for det offentlige

CC Management er et effektivt arbejdsredskab til kontraktstyring, der giver indkøbs- og udbudskonsulenter overblik over kontrakter og udbud. CC Management sørger for, at enderne mødes uden uoverskuelige omkostninger. Alt er modulopbygget efter behov.

Med CC Management får din organisation radikalt øget overblik. I kan selv tage styringen med leverandørerne og de underliggende kontrakter. Ved samtidig at undgå indkøb uden for kontrakter, sikrer I overholdelse af kontraktforpligtelser, indkøb til mere konkurrencedygtige priser, compliance samt overholdelse af udbudsregler.

CC Management er garant for en række processer, der forhøjer effektiviteten i den daglige drift:

  • Indkøb til den rigtige pris
  • Sikring og vedligeholdelse af data
  • Styring af kontrakter
  • Planlægning af udbud

CC Management integrerer på flere punkter

Et kontraktstyrings- og planlægningssystem må nødvendigvis kunne integreres med andre lige så vigtige arbejdsredskaber. Og CC Management er naturligvis fuldt integreret med både indkøbsanalyseværktøjer, økonomisystemer, SKI, med flere. 

Udviklingen går hånd i hånd med brugerne

CC Management er udviklet i tæt samarbejde med både systemleverandørerne og brugerne i de offentlige virksomheder. Det giver dig en løsning, som danner grundlag for store tidsbesparelser, da kontakten til leverandørerne bliver mere smidig og enkel.

Med CC Management kan din organisation i gennemsnit spare op til 65 % af den tid, der i dag bliver brugt til f.eks. kataloghåndtering.

Ønsker du at høre nærmere om CC Management?

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon: 
7025 0125 eller mail: salg@comcare.dk