Hvad søger du?

CC Management Tender Publish

Vil I håndtere udbud nemmere, hurtigere og smartere? eller er I en virksomhed, der ønsker at byde på offentlige opgaver? Tender Publish er den mest brugervenlige løsning som findes på markedet.

Tender Publish til det offentlige

Tender Publish favner den samlede proces før – under – efter en given opgave, og sørger for, at I som offentlig virksomhed overholder den gældende lovgivning. Det er nemt og enkelt at modtage tilbud elektronisk og foretage tildelingen.

Opret nemt udbud

Det er nemt og intuitivt at oprette et udbud. Løsningen guider dig igennem hele processen, og efter få klik er hele udbuddet klar til automatisk publicering.

Overblik over alle steps

Med Tender Publish får I et fuldt overblik over hele processen i jeres udbud. Fra udarbejdelse, integration til ESPD helt frem til tildeling.

Besvar spørgsmål

Tilbudsgivere kan nemt stille et spørgsmål direkte i løsningen, hvorefter Ordregiver hurtigt kan få et overblik og samtidig svare alle indkomne spørgsmål.

Tildel udbud

Det er enkelt at tildele en kontrakt til den vindende tilbudsgiver. Både tildeling og afslag håndteres digitalt.

 

Enkel tilgang for Tilbudsgiver

Det skal være nemt for tilbudsgiver at afgive tilbud på et givent udbud. Med Tender Publish får tilbudsgiveren en brugervenlig løsning der både er sikker, nem og intuitiv for jer som tilbudsgiver.

Upload nemt tilbud

Det er sikkert, nemt og enkelt at uploade sit tilbud. I bliver guidet igennem hele processen, og alt klares på 4 steps. Kan det være mere enkelt?

Stil spørgsmål

Det er enkelt at stille spørgsmål til ordregiveren. Et enkelt klik og spørgsmålet er sendt afsted til ordregiver. Svaret modtager Tilbudsgiver både i sin e-mail og inde i Tender Publish.

Hvordan får tilbudsgiver svar?

Så snart vinderen er fundet, sender Ordregiveren besked direkte ud til de deltagende tilbudsgivere. Den hurtigste og mest enkle tilgang til at se, om I har vundet.