Hvad søger du?

Brugervenlige elektroniske indkøb

Elektronisk handel er i dag ikke til at overse, og besparelserne ved at skifte til elektroniske indkøb er meget synlige. At kunne dokumentere sine indkøb er derfor også en nødvendighed.
Rakat Indkøb er udviklet omkring en unik søgemotor, hvor bl.a. Google-teknologi er integreret i løsningen. Motoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare.

Elektronisk handel på tværs

E-handel kan være ressourcekrævende, hvis ikke systemets funktionalitet gør processen mere enkel. At købe ind elektronisk uden forudgående kendskab, hvor den billigste pris opnås, er én af de mange fordele CC Rakat E-shop kan bidrage med. Brugeren kan købe forskellige varer på tværs af mange leverandører på én gang, og dermed spare dyrebar tid, som kan bruges til andre vigtige opgaver. Systemet sørger automatisk for, at den samlede indkøbsvogn bliver splittet op i det korrekte antal ordrer med de ønskede konteringer påført. Enkelt og lige til.

Nem sortering og søgning i alle varer på alle aftaler

CC Rakat E-shop er udviklet omkring en unik søgemotor, hvor blandt andet Google teknologi er integreret i løsningen. Motoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare. Rakat søgemotoren kan sammen med Google og andre indbyggede systemer bl.a. tilbyde:

"Mente du" princippet hvis man staver forkert.
"Mente du" princippet hvis varen findes med et andet synonym.

Løsningen hjælper brugeren med forslag af ord, efterhånden som brugeren skriver noget i søgefeltet baseret på de aktuelle varer i systemet. Løsningen hjælper også organisationen med at registrere, hvis brugerne ikke kan finde specifikke varer.

Sortering og søgning modsvarer den måde, hvorpå organisationen e-handler på nettet i dag.

Brugeren kan oprette sine favoritlister og standardordrer med og uden automatisk genbestilling. Alt kan naturligvis deles på tværs af afdelingen.

Simpel varemodtagelse

Varemodtagelsen foretages efterfølgende under "Mine Ordrer". Her foretages varemodtagelsen enkelt og let på hele ordren samtidig eller pr. varelinje.

Dellevering kan foretages med eller uden kommentarer pr. varelinje. På den måde håndterer systemet afstemning af levarancer og håndtering af restordrer.

Ønsker du at høre nærmere om CC Rakat E-shop?

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon:
7025 0125 eller mail: salg@comcare.dk

Kundecases

CC RAKAT løsninger