Hvad søger du?

Leverandør til det offentlige

Bizisland er en løsning, som gør din virksomhed i stand til at sende og modtage elektroniske dokumenter i den offentlige og private sektor.

Bizisland er en løsning, som gør din virksomhed i stand til at sende og modtage elektroniske dokumenter, f.eks. varekataloger til alle indkøbssystemer i den offentlige sektor. CC Bizisland håndterer desuden også ordrer og fakturaer fra og til de forskellige portaler såsom, RakatX, KMD OPUS Rakat, Truelink, IndFak, Fujitsu, OIOUBL m.fl.

Det offentlige kræver i stigende grad, at handel foregår elektronisk og det vil derfor være et krav at ikke kun fakturering, men også at varekataloger skal være elektroniske.

Med et minimalt forbrug af ressourcer kan Bizisland øge din virksomheds handel til den offentlige sektor. Når indkøbssummen er under 500.000 kr. må kommunerne indkøbe uden at lave udbud. Derfor er det afgørende, at være synlige og give kommunen mulighed for at se jeres varer og kunne handle direkte hos jer fra deres eget indkøbssystem.

Har man allerede samhandelsaftaler med det offentlige, eller vinder man udbud i fremtiden, sikrer Bizisland maksimalt handel på disse ved, at gøre det nemt og hurtigt for indkøbere at foretage bestillinger/varerkøb.

Med Bizisland er man fremtids sikret, da det er det eneste program på markedet, der taler med alle kommunernes indkøbssystemer. Bizisland giver mulighed for, at man som leverandør er tilgængelig for alle 98 kommuner i Danmark. Man er dermed helt fremme i udviklingen, og på forkant med ens konkurrenter.

Du kan læse mere om Bizisland på www.bizisland.dk hvor det er også er muligt at bestille produktet online.