Hvad søger du?

RakatX Indkøb

Elektronisk handel er i dag ikke til at overse, og besparelserne ved at skifte til en elektronisk indkøbsløsning er meget synlig. At kunne dokumentere sine indkøb er derfor også en nødvendighed.
Rakat Indkøb er udviklet omkring en unik søgemotor, hvor bl.a. Google-teknologi er integreret i løsningen

Indkøbshåndbogen dækker over en bred vifte af aftaler:

  • Indkøbsaftaler
  • Indgåede rammeaftaler
  • Serviceaftaler
  • Tjenesteydelser
  • Brugerdefinerede aftaler m.v.
  • De mange funktioner til styring af dette giver et hurtigt overblik over jeres aktuelle indkøbssituation.

Mulighederne i Rakat er mange, f.eks. automatisk påmindelse, når en aftale skal genforhandles. En genforhandlet aftale overtager automatisk pladsen efter fastsat dato. Den gamle aftale flyttes automatisk til arkiv (aftalehistorik). Desuden får brugerne en nem håndtering af deres favoritaftaler.

På en aftale kan der handles på mange måder:
Helt traditionelt eller gennem leverandørens webshop, indkøbsportaler, eget varekatalog m.v.

Der er ikke noget krav om, at en aftale skal kunne e-handles eller faktureres elektronisk .

Aftalerne i Rakat er omdrejningspunktet i systemet - både før, under og efter indkøbet.

Systemet giver mulighed for nyhedsformidling, dokumentationer m.v. i relation til de enkelte aftaler. Virksomhedens indkøbspolitik kan synliggøres og målrettes - eksempelvis grønne og miljørigtige aftaler.

Koordinerende samarbejde

Med Rakat er det muligt at koordinere og udveksle fælles indkøbsaftaler, forespørgsler, kravspecifikationer m.v. - eksempelvis i et samarbejde mellem flere offentlige eller private virksomheder. På denne måde kan fælles indkøb spare organisationen mange penge.

Elektronisk handel på tværs

E-handel kan være ressourcekrævende, hvis ikke systemets funktionalitet gør processen mere enkel. At købe ind elektronisk uden forudgående kendskab, til hvor den billigste pris opnås, er én af de mange fordele Rakat indkøbsløsning kan bidrage med. Brugeren kan købe forskellige varer på tværs af mange leverandører på én gang, og dermed spare dyrebar tid, som kan bruges til andre vigtige opgaver. Systemet sørger automatisk for, at den samlede indkøbsvogn bliver splittet op i det korrekte antal ordrer med de ønskede konteringer påført. - Enkelt og lige til.

Nem sortering og søgning i alle varer på alle aftaler

Rakat indkøb er udviklet omkring en unik søgemotor, hvor blandt andet Google teknologi er integreret i løsningen. Søgemotoren hjælper brugeren med at søge helt optimalt, og træder samtidig til i de situationer, hvor brugeren normalt ville opgive at finde den rigtige vare. Rakat søgemotoren kan sammen med Google og andre indbyggede systemer bl.a. tilbyde:

  • "Mente du" princippet, hvis man staver forkert, og hvis varen findes med et andet synonym.
  • Indkøbsløsningen hjælper brugeren med forslag af ord, efterhånden som brugeren skriver noget i søgefeltet, baseret på de aktuelle varer i systemet.
  • Løsningen hjælper også organisationen med at registrere, hvis brugerne ikke kan finde specifikke varer.
  • Sortering og søgning modsvarer den måde, hvorpå organisationen e-handler på nettet i dag.

Brugeren kan oprette sine favoritlister og standardordrer - med og uden automatisk genbestilling. Alt kan naturligvis deles på tværs af afdelingen.

Simpel varemodtagelse

Varemodtagelsen foretages efterfølgende under "Mine Ordrer". Her foretages varemodtagelsen enkelt og let på hele ordren samtidig eller pr. varelinje.
Dellevering kan foretages med eller uden kommentarer pr. varelinje. På den måde håndterer systemet afstemning af leverancer og håndtering af restordrer.

Ønsker du at høre nærmere om Rakat indkøb?
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon: 7025 0125 eller mail: salg@comcare.dk