FORDELE VED 
E-PROCUREMENT

Vil du vide, hvordan e-procurement løsninger øger compliance og effektivitet i jeres virksomhed?

Overvejer I at implementere e-procurement i jeres virksomhed, men er usikre på, hvilke fordele det giver? E-procurement er med til at sikre, at jeres krav til kvalitet overholdes og hjælper dig med at bevare overblikket over alle jeres indkøb og led i forretningen.

Fordele ved tilpassede e-procument løsninger

Mange virksomheder begynder at få øjnene op for fordelene ved at digitalisere arbejdsprocesserne. Ved at tilpasse løsningen til jeres behov, får I netop det mest optimale ud af indkøbs- og ordreprocesserne.

E-procurement løsninger er et værktøj, som skaber mere effektive arbejdsprocesser og fjerner manuelle og administrative arbejdsgange. Det frigiver derfor både tid og økonomiske ressourcer. Ved at opsætte standardiserede workflows og godkendelsesprocesser sikrer I, at virksomheden har det korrekte godkendelsesniveau helt ned til den enkelte transaktion.

E-handel sikrer dig indkøb på faste aftaler og dermed aftalte priser, som skaber store besparelser, når organisationen kun e-handler ét sted.

E-handel er med til at høje jeres compliance og frigiver tid, da løsningen automatiser ved f.eks anvende automatisk ordre-og faktura match.

100%
100%

Øg din compliance og din bundlinje

SKRÆDDERSYET OPSÆTNING

Med en brugervenlig og fleksibel indkøbsløsning kan du selv styre, hvilke rettigheder de forskellige afdelinger og medarbejdere skal have fx i jeres indkøbsløsning. Fakturaer kan håndteres på mange måder og af flere medarbejdere, mens kontrakterne kan styres af de personer, som sidder med det forkromede overblik over den enkelte kontrakt.

REDUCEREDE OMKOSTNINGER

Med en automatiseret ordreproces har du hele tiden indsigt, klar dokumentation og transparens under hele indkøbsprocessen, og du kan derfor løbende optimere og reducere dine indkøbsomkostninger. Dermed høster du de besparelser, som ligger lige for.

TVÆRFAGLIGT SAMARBEJDE

Skab et bedre samarbejde i virksomheden på tværs af afdelingerne. De bedste resultater skabes med e-procurement, når indkøbsafdelingen, IT-afdelingen og økonomiafdelingen arbejder sammen. Det reducerer både omkostningerne og øger din compliance.

FORBEDRET COMPLIANCE

Med en strømlinet kontrakt- og indkøbsproces får du en veldokumenteret forretningsproces, som øger jeres performance og skaber både økonomisk merværdi og øget compliance. Et godt datagrundlag giver gode rapporter, som giver dig bedre mulighed for at styre dine udgifter i realtid.

Læs mere om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig i hverdagen.