HVORFOR COMCARE

Vi skaber fremtidens e-procurement løsninger til gavn for dig!

For os er der ingen tvivl. Arbejdet med kunstig intelligens er fremtidens it-løsninger. Data er alt. Jo mere data vi har, jo mere kan vi automatisere med machine learning og robotteknologi og fjerne de manuelle processer, som er tidskrævende i hverdagen.

På den måde kan vi hjælpe og skabe værdi for dig, som bruger, så du kan bruge tiden på det, der virkelig tæller for dig og din virksomhed - nemlig din kerneopgave.

 

Vi vil skabe fremtidens e-procurement løsninger. Derfor er RakatX platformen bygget på de nyeste teknologier, som ved hjælp af machine learning og robotteknologi effektiviserer arbejdsgange og processer. Det er med til at skabe store administrative tidsbesparelser. Resultater, som også kan ses og mærkes på bundlinjen.

 

Brugerinddragelse

For at udvikle de mest brugervenlige e-procurement løsninger har vi brug for yderligere hjælp – brugernes feedback. Derfor udvikler vi vores RakatX moduler i samarbejde med vores brugere. Brugerinddragelse ligger dybt i vores dna. Faktisk blev Rakat udviklet på baggrund af et kundeønske om et system, som endnu ikke fandtes på markedet. Vi tog opgaven og det resultat, 21 år senere, er nu blevet til RakatX.

Løsninger er derfor noget, vi skaber sammen med vores brugere. RakatX er til for brugerne, og derfor også udviklet i tæt samarbejde med brugerne.


For hvem kender systemerne bedre end vores brugere?

Hvilke løsninger tilbyder vi? Se med her

Vil du vide mere?