Bizisland

Bizisland er bindeleddet mellem den private sektor og den offentlige sektor

De offentlige myndigheder handler mere og mere digitalt, og som leverandør til det offentlige, skal du sikre dig korrekt udveksling af din virksomheds data for at få succes med salg til den offentlige sektor. Bizisland hjælper dig med alle typer af elektroniske dokumenter.

Det offentlige foretrækker ”parate” leverandører. Det betyder, at når du er oprettet som kunde på Bizisland, er du forhåndsgodkendt som leverandør, og kan nemt komme i gang med at levere varer til din næste kunde. Det kalder vi en "Bizisland godkendt leverandør".

Bizisland kan hjælpe dig med:

E-KATALOGER

Én indgang til alle indkøbsløsninger
Integration til OIOUBL
Integration med PEPPOL
Integration med NemHandel
Kvalitetssikring af dine e-kataloger

E-FAKTURA

Alle faktureringsaftaler er ens
Besparelser på print 
Hurtigere cash-flow
Færre fejl og afviste fakturaer
Digital arkivering

BILLEDBANK

Alle dine billeder ét sted
Ensartet visuel identitet
Spar ressourcer og tid
Formatet tilpasses automatisk

INTEGRATION

Integrerbar med alle økonomisystemer
Nem implementering
Nem at anvende i hverdagen

Integration med alle platforme

Hver indkøbsafdeling har sine særlige behov til kravspecifikationer, når elektroniske dokumenter skal vises. Det kan fx være krav til formater på billeder, tekniske detaljer, tekstlængder m.m. Her sikrer Bizisland, at dine elektroniske dokumenter bliver vist korrekt og overholder de kravspecifikationer, som din kunde ønsker, uanset hvilken indkøbs-og fakturaløsning, der anvendes.

Løsningen giver dig mulighed for at sende dit varekatalog, faktura eller kreditnota ud til samtlige indkøbs-og fakturaløsninger, som anvendes i den offentlige sektor. Som fx:

  • RakatX
  • Fujitsu Prisme
  • Truelink
  • Tricom
  • IndFak

Hvordan foregår det? Det er nemt.
Ved oprettelse af Bizisland understøtter vi hele opstartsfasen, så du nemt kan komme i gang med at bruge løsningen. En af vores tekniske konsulenter kommer gerne på besøg i din virksomhed, og hjælper med hele opsætningen, så I hurtigt kan komme i gang med at sende jeres e-kataloger ud til jeres kunder.

Integration til egne løsninger
Med integrationsmodulet tilkoblet din Bizisland løsning har du en direkte adgang til både automatisk fakturaintegrationen eller fakturaindtastning, som er nem og brugervenlig. Den er ligeledes integrerbar og kompatibel med alle økonomisystemer, hvilket gør løsningen nem at implementere og anvende.

Vi samarbejder med Økonomistyrelsen om udvikling af løsningen for at være på forkant med den offentlige infrastruktur!

Via vores samarbejde med Økonomistyrelsen om udvikling af løsningen og sammenholdt med afholdelse af fokusgrupper og workshops bidrager samarbejdet til, at vi altid anvender nyeste teknologi og overholder nyeste retningslinjer til integrationer for elektroniske dokumenter, så du altid har en fremtidssikret løsning.

BILAGSBEHANDLING

INDKØBSLØSNING