KATALOGSTYRING

Fuldautomatisk katalogstyring, som gør arbejdet for dig. Den digitale assistent ARTY hiver fat i dig, når det er nødvendigtt!

RakatX Katalogstyring hjælper dig med at sikre at de aftalte priser og varer, også er dem, der bliver tilgængelige for dine brugere. Du slipper dermed for at skulle bruge for meget tid på at administrere og kontrollere ned til mindste detalje i jeres e-kataloger.

Løsningen giver dig et hurtigt og effektivt overblik, og sikre at dine leverandører lever op til de indgåede aftaler omkring varesortiment og pris. ARTY guider dig hele vejen til at få en fuld automatiseret publiceringsproces, som sparer dig for kedelige arbejdsgange og giver dig mere tid til din kerneopgave.

ARTY holder styr på tingene døgnet rundt
RakatX Katalogstyring giver dig mulighed for selv at vælge, hvilke ændringer, der er vigtige nok til at kræve din opmærksomhed. Er det en ekstern aktør, der har indgået aftalen på din organisations vegne, så skal du ikke unødigt bekymre dig om korrekte priser og varesortiment - ARTY holder styr på tingene 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

HURTIGT OVERBLIK

Du får fuldt overblik over hvilke ting som kræver din opmærksomhed

KORREKTE PRISER

ARTY sikrer korrekt varesortiment og priser til dine brugere

SPAR TID

Løsningen sparer dig for tidspild, så du kan fokusere på din kerneopgave

NYESTE TEKNOLOGI

ARTY er den nyeste teknologi inden for robotter og machine-learning

Kært barn, har mange navne - men ikke desto mindre kan det stadig svært for brugeren at finde varerne

En del varer har mange forskellige betegnelser. Det kan fx være alu-folie, der også kendes som stanniol og sølvpapir. Eller hvad med klæbemasse, der også kendes som tyggegummi, abesnot, elefantsnot, osv.

Med RakatX Katalogstyring introducerer vi robotten ARTY, som med hjælp af machine learning, klargører dine e-kataloger, så dine brugere får hjælp til at finde varen – også selv om varen ikke indeholder den søgeterm, brugeren har anvendt. Det giver dig hurtigere søgninger og jo mere du bruger løsningen, jo bedre kender den dine søgninger og adfærd, som resulterer i mere præcise søgninger.

INDKØBSLØSNING

KONTRAKTSTYRING