Hvad søger du?

Bizisland Kommune en del af EFFEKTIV SAMHANDEL

30 af de 98 danske kommuner bruger allerede systemet, og Comcare forventer at fordoble antallet i 2012. Det kan være umådeligt kompliceret for indkøberne i kommunerne at bevare overblikket over de mange varegrupper og prisaftaler, som er grundlaget for at kommunen får den rigtige vare til den rigtige pris. Men det behøver det ikke at være. Læs den interessante artikel i BØRSEN tillægget "EFFEKTIV SAMHANDEL" i samarbejde med Dansk Industri.
06-02-2012

Sparer tid og penge for kommunen

Klik på billede for at åbne artiklen på side 4 i Børsens tillæg "EFFEKTIV SAMHANDEL" eller klik her.

Et godt bud på en løsning der skaber hurtigt overblik er danske Comcares system Bizisland Kommune. 30 af landets 98 kommuner anvender allerede systemet og Salgs- og Projektchef hos Comcare, Stig Larsen, forventer
at det tal fordobles i løbet af 2012.

- Det gør jeg først og fremmest fordi vi har et rigtig godt produkt. Det som gør Bizisland Kommune unikt er, at systemet kan anvendes uanset hvilket indkøbssystem en kommune anvender. Det betyder, at selv om en kommune skulle finde på at skifte det underliggende system ud, så vil indkøberne stadig kunne arbejde videre med den samme indgang. De skal med andre ord ikke bruge tid på at sætte sig ind i noget nyt, og dermed sparer de tid, siger Stig Larsen.

For yderligere information:
Salgs- & Projektchef, Stig Larsen
T: 7025 0125
M: 2614 2828
E: sl@comcare.dk