Hvad søger du?

Pressemeddelelse: Comcare integrerer med SAS Indkøbsanalyse

Nyt samarbejde mellem SAS Institute og Comcare giver kommunerne automatisk opdaterede indkøbsaftaler i deres system til indkøbsanalyse.
19-11-2012

Ressourcebesparende

En kommune har mange varegrupper og prisaftaler med op til hundreder af leverandører. Et nyt samarbejde betyder, at danske kommuner nu kan spare tid på at opdatere analyse- systemet med dette komplekse billede. Comcare's  løsning Bizisland Kommune har allerede disse data, og nu kan kommuner med et enkelt tastetryk overføre disse data til SAS Indkøbsanalyse. Integrationen er klar til levering nu.
 
"Vi gør det nemmere for kommunerne at gennemføre dagsaktuelle priskontroller. Derfor er jeg sikker på, at kommuner meget nemt tjener pengene hjem. De sparer tid på en manuel opgave og får samtidig færre fejl og skarpere data til at optimere deres indkøb. På lidt længere sigt åbner samarbejdet for en række andre muligheder for vores fælles kunder", siger adm. direktør Søren Iversen fra Comcare.

Allerede mange fælles kunder

I praksis har SAS Institute og Comcare i fællesskab skabt automatisk datamæssig integration med de rette snitflader og formater. Flere end 20 kommuner, som i dag både bruger både Bizisland Kommune og SAS Indkøbsanalyse, får potentielt fordel af den nye integration, der købes som et ekstra modul til Bizisland Kommune. Eksempelvis kan kommunen tage højde for leverandørers daglige prisændringer i sin analyse.

"En kommunes manuelle opdatering af indkøbsaftalerne kan lægge beslag på adskillige arbejdsdage for indkøbsfolkene i løbet af en måned. Den byrde vil vi selvfølgelig gerne løfte væk fra vores kunder, fordi den udgør en unødvendig forhindring for at høste de større indkøbsbesparelser", siger business operations manager  Lars Plovgaard fra SAS Institute.

60 danske kommuner inden for et år

Løsningerne fra både Comcare og SAS Institute fungerer sammen med samtlige økonomisystemer og e-handels-løsninger i de danske kommuner. Bizisland Kommune er en løsning til elektronisk samhandel, som med én indgang giver adgang til mere end 500 varekataloger og alle SKI-aftaler. Den har over 40 danske kommuner som brugere. Målet er at nå 60 danske kommuner inden for et år. SAS Indkøbsanalyse er en cloud-løsning, som analyserer fakturaerne helt nede på varelinje-niveau og derfor giver kommunerne mulighed for at øge værdien af indkøbsaftaler og prisaftaler. Cirka 40 kommuner benytter SAS Indkøbsanalyse og heraf er flere end 20 samtidig brugere af Bizisland Kommune.  

Yderligere information:

Søren Iversen, adm. direktør, Comcare

T:  7025 0125, M: 4075 7988, si@comcare.dk

Lars Plovgaard, Business Operations Manager, SAS Institute

T: 70 28 26 89, M: 51 38 76 89, Lars.Plovgaard@sas.com