Hvad søger du?

Sønderborg benytter den fulde pakke!

Comcare-løsningen sikrer at Sønderborg Kommune får det fulde udbytte og samtidig mulighed for integration til Indkøbsanalysesystem.
23-11-2012

Enkel arbejdsgang

Indkøberne i Sønderborg Kommune kan se frem til enklere arbejdsgange og mindre tid, der skal bruges på katalogadministration. Den sønderjyske kommune har nemlig underskrevet en ny aftale med Comcare om køb af produktet Bizisland Kommune. Sønderborg har købt både platformen der håndterer e-kataloger og det komplette statistikmodul.

Med Bizisland Kommune er der via én indgang adgang til flere end 500 varekataloger. Derudover så overvåger systemet automatisk bevægelser i katalogerne og filtrerer de oplysninger fra, som ikke er relevante for indkøberne. På den måde kan man overvåge, at der ikke bliver ændret på pris eller andre vigtige faktorer i forhold til de aftaler, der er indgået. Statistikmodulet holder indkøberne opdateret på hvad der er indkøbt, af hvem og hvad varen har kostet og måske vigtigst: hvad varen egentlig skulle have kostet. Opdateringerne sker
helt automatisk.

Stor tidsbesparelse

Der er meget tid at spare for Sønderborg Kommune. "Vi har fået lavet nogle generelle beregninger på kommunernes indkøbsafdelinger og beregningerne viser, at kommunerne i gennemsnit sparer 50 pct. af den tid, som de normalt har brugt på kataloghåndtering", siger Stig Larsen, der er salgs-&projektchef hos Comcare.

Mulighed for direkte integration med indkøbsanalysesystem

Sønderborg Kommune starter op med de nye moduler i Bizisland Kommune fra 1. september, hvor det fortsat skal fungere med kommunens indkøbssystem fra Fujitsu. Med det nye samarbejde mellem Comcare og SAS Institute, får Sønderborg nu også mulighed for at få automatisk opdaterede indkøbsaftaler i deres system til indkøbsanalyse.

"Vi gør det nemmere for kommunerne at gennemføre dagsaktuelle priskontroller. Derfor er jeg sikker på, at kommuner meget nemt tjener pengene hjem. De sparer tid på en manuel opgave og får samtidig færre fejl og skarpere data til at optimere deres indkøb. På lidt længere sigt åbner samarbejdet for en række andre muligheder for vores fælles kunder", siger adm. direktør Søren Iversen fra Comcare.

Med Sønderborg Kommune har flere end hver tredje af landets 98 kommuner valgt Comcares Bizisland Kommune. Det tal forventer Stig Larsen vil stige markant i løbet af 2013.

"Vi bliver mødt utroligt positivt hvor vi kommer frem. Ikke mindst fordi vi lytter til kunderne og løbende videreudvikler produktet med ny funktionalitet som kunderne efterspørger i deres dagligdag. Så mit bud vil være, at mere end hver anden af landets kommuner bruger Bizisland Kommune inden udgangen af 2013", siger Stig Larsen.


Yderligere oplysninger om Bizisland Kommune og Sønderborg Kommune

Salgs- og projektchef Stig Larsen, Comcare, mobil  2614 2828


Fakta om Comcare A/S

Comcare har leveret it-systemer til den offentlige sektor i 13 år. Ud over Bizisland Kommune tilbyder Comcare indkøbs- og fakturabehandlingssystemet Rakat samt forsikringsstyringssystemet CC Insurance. Virksomheden har i de seneste år haft en massiv vækst og er udnævnt til Gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen i 2007, 2008 og 2009.