Hvad søger du?

Comcare styrker udviklingsafdelingen yderligere

Comcare A/S har ansat en ny senior software udvikler, som startede hos os i september måned 2013. Han hedder Lars Ersgaard, og skal fungere som udvikler på større systemer og integrationer, herunder Rakat, CC Insurance og andre af Comcares softwareprodukter til offentlige kunder.
26-09-2013

Lars skal bidrage til, at vores it-systemer altid følger de seneste normer og standarder og samtidig tilgodeser kundernes behov i form af krav og ønsker. De kundeløsninger, som Lars kommer til at beskæftige sig med, får mere fokus på videreudviklingen og optimeringen af de nuværende og nye produkter.

Baggrund

Lars Ersgaard har tidligere arbejdet ved DSB og har senest været udvikler på det meget omtalte 'DSB rejsekort systemet'.

"Vi har store forventninger til Lars, da han har en meget pligtopfyldende og en grundig tilgang til tingene. Han har en solid erfaring på området fra flere forskellige vinkler og har godt kendskab til den seneste teknologi. Vi er sikre på, at han vil kunne bidrage til fremgang i nye projekter", udtaler Adm. Direktør Søren Iversen.

Fakta om Comcare A/S

Comcare har leveret IT-systemer til den offentlige sektor i 14 år. Ud over CC Management tilbyder Comcare bl.a. indkøbs- og fakturabehandlingssystemet Rakat samt forsikringsstyringssystemet CC Insurance. Virksomheden har i de seneste år haft en massiv vækst og er udnævnt til Gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen i 2007, 2008 og 2009.