Hvad søger du?

Comcare styrker intern projektledelse

Comcare styrker den fortsatte udvikling af løsninger til det offentlige marked heriblandt CC Management, derfor er det med stor glæde, at vi kan byde velkommen til nye interne projektledere.
19-05-2014

Comcare A/S investerer i fremtiden, og virksomheden er drevet af stor fokus på ressource besparende systemer og optimering af elektroniske indkøb og processer, og vi vælger derfor at styrke vores udviklingsteam i salgsafdelingen med endnu en stærk profil, som har en professionel bagrund fra Fujitsu Consulting.

Stræk profil indenfor projektledelse af komplicerede processer

Vores nye interne projektleder Frederikke Christiansen kommer med en professionel bagrund senest fra Fujitsu Consulting, hvor hun arbejdede med kontraktstyring og salgsrådgivning. Ydermere, har Frederikke været PA for HR Partner i UNICON, hvor hun udviklende medarbejderhåndbøger, sundhedskampagner og var ansvarlig for segmentanalyser.

Frederikke har en spændende og farverig uddannelse fra Københavns Universitet, hvor hun har læst på Institut for kunst og kultur, her har hun fået en masse kompetencer indenfor projektledelse, kreativ kommunikation, organisationsstyring og analyse af komplicerede processer.

Hos Comcare skal Frederikke Christiansen blandt andet varetage en meget vigtig rolle som intern projektleder på den forsatte videreudviklingen af CC Management og Kontraktstyring.

"Frederikke passer allerede perfekt i Comcares team, så vi glæder os til samarbejdet. Frederikke har en solid erfaring med projekt - og processtyring fra især Fujitsu Consulting, så vi er helt sikre på, at Frederikke vil kunne løfte vores indsats på udvikling af dette område yderligere", siger Salgs- & Projektchef Stig Larsen.

Fakta om Comcare A/S

Virksomheden har i de seneste år haft en massiv vækst og er udnævnt til Gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen i 2006, 2007, 2008 og 2009. Comcare har leveret it-systemer til den offentlige sektor i 14 år. Ud over CC Management tilbyder Comcare bl.a. indkøbs- og fakturabehandlingssystemet CC Rakat samt forsikringsstyringssystemet CC Insurance.