Hvad søger du?

Bizisland Kommune skifter navn til CC Management

Fra januar måned 2014 skifter Comcares produkt Bizisland Kommune navn til CC Management. Dette vil ske i forbindelse med lanceringen af den nyeste version af systemet med dugfriske opdateringer.
10-01-2014

Årsag til navneændring

Med lanceringen af modulet Udbud- og Kontraktstyring favner Comcares unikke løsning til Danmarks kommuner nu så bredt, at det oprindelige navn ikke længere er dækkende i forhold til systemets kunnen og formåen. Den nye version, CC Management, er desuden ajourført med nogle ændringer, der medfører udvidelse af systemets kernekompetencer og endnu større grad af brugervenlighed.

Hvad betyder det for mig som bruger?

Navneændringen har ingen betydning for den daglige drift, og de ændringer der måtte være i forbindelse med hjemmesiden og produktet vil ske løbende. Det er således stadig muligt at logge på Bizisland Kommune hjemmesiden i gammel format - den linker automatisk videre til det nye domæne.

Hos Comcare er vi stolte af at kunne relancere en erfaren, succesfuld kending med endnu flere facetter, der tilsvarer den brede spændevidde, som i dag bidrager med en markant procesoptimering i en lang række kommuner og offentlige institutioner.