Hvad søger du?

Heidi Aarestrup er ny projektleder og kommunikationsansvarlig for Comcare

Comcare sætter fokus på kundernes behov med ansættelsen af Heidi Aarestrup, som fremover skal varetage kommunikation og projekter for Comcare.
30-04-2015

"Det har altid været en af Comcares kerneværdier, at kunden er i fokus, og vi intensiverer nu dette fokus ved at udvide medarbejderstaben med Heidi Aarestrup, som skal tage sig af en lang række opgaver inden for projektledelse, kommunikation og marketing. Vi er glade for at byde Heidi velkommen i Comcare, og ser frem til at drage nytte af hendes erfaring", udtaler Stig Larsen, salgs- og projektchef i Comcare.

Heidi Aarestrup kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent i Madkulturen og har tidligere været ansat i Nordea Liv & Pension. Derudover har hun lang erfaring fra en række danske softwarehuse. 

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.