Hvad søger du?

Hvad betyder partnerskabet med KMD for dig som kunde?

Comcare og KMD har indgået et samarbejde vedrørende forhandling af produkterne CC Rakat, CC Management og CC Insurance. Samarbejdet indebærer at KMD vil tilbyde Comcares løsninger på indkøbs- og forsikringsområdet til deres nye og eksisterende kunder.
14-01-2015

Stor betydning for Comcare

For Comcare betyder det at vi nu har mulighed for at tilbyde vores løsninger til et endnu bredere marked. Helt konkret betyder det bl.a. at vi kan deltage, som underleverandør, i koncernudbud sammen med KMD. Samtidigt opnår vi også ved dette samarbejde adgang til ressourcer vi ikke tidligere havde. Samlet set er vores mål at nå ud til endnu flere offentlige såvel som private kunder med vores løsninger.

Hvad betyder samarbejdet for vore eksisterende kunder?

Samarbejdet med KMD er ikke eksklusivt og vi kan derfor levere, drifte og supportere vores løsninger for vores eksisterende kunder på samme måde som i dag. Eksisterende kunder vil ikke mærke nogle umiddelbare ændringer som følge af samarbejdet.

Tværtimod er målet med samarbejdet at udbrede vores løsninger til et endnu større marked, hvilket også vil betyde at vores eksisterende kunder vil kunne mærke en positiv effekt med endnu mere produktudvikling, større brugergrupper med mulighed for vores kunder at netværke, udveksle erfaringer, idéforslag til udvikling etc.

Vi er glade for at vores løsninger er attraktive, ikke bare for vores kunder, men også for KMD´s nuværende og fremtidige kunder. Vi betragter det som et kvalitetsstempling af vores løsninger. Ikke mindst fordi det betyder at den udvikling som vores produkter er gået igennem, sammen med og på bagrund af nært samarbejde med vores eksisterende kunder, har gjort at vores løsninger på flere områder er blevet markedsledende. Derfor vil vi også gerne benytte lejligheden til at takke vores mange kunder for ideer og kreative indspark til forbedringer, udviklingsideer og sparring igennem mange år. Vi vil også i fremtiden udvikle vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker at drøfte hvilke muligheder der ligger i samarbejdet for jer, er du meget velkommen til at kontakte Stig Larsen på telefon 26 14 28 28 eller e-mail sl@comcare.dk

Om Comcare

Comcare er en af de førende virksomheder indenfor bl.a. e-handel og forsikringsstyring, der findes i Danmark, med hovedsæde i Ørestaden, og er flere år i træk blevet udråbt til Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen. Hele Comcares produktportefølje udspringer af egen softwareudvikling, hvor alt er baseret på Microsoft-teknologi. Comcare har fokus på specielt tre spidskompetencer som e-handelsløsninger, portaler og intranetløsninger, hvor Comcare sætter lighedstegn mellem begreber som innovation og unikke e-handelsløsninger til både danske og udenlandske markeder. Læs mere på www.comcare.dk