Hvad søger du?

KMD og SAS Institute indgår samarbejde

Tidligere i år indgik Comcare et samarbejde med it-koncernen KMD i det kommunale og regionale it-marked. Dette samarbejde bliver nu yderligere styrket ved KMDs alliance med SAS Institute, som leverer indkøbsanalyser til en bred vifte af offentlige og private kunder i Danmark, Norge og Sverige.
07-10-2015 / Pressemeddelelse

Med alliancen med SAS Institute får KMD del i en nordisk succes; SAS Indkøbsanalyse anvendes i dag af cirka 80 kommunale instanser i Danmark, Norge og Sverige. "KMD har vækstambitioner i flere markedssegmenter herunder uden for landets grænser. Set i det lys er det naturligvis interessant at få en nordisk succes som en del af tilbuddet til kunderne", fortæller Helle Huss, Executive Vice President i KMD.

Samarbejdet mellem KMD og Comcare har allerede sat et solidt fodaftryk i det danske marked, hvor adskillige kunder har fået glæde af den tætte integration mellem KMDs Opus-suite og Comcares indkøbsløsning Rakat. "I Comcare glæder vi os over partnerskabet mellem KMD og SAS Institute. Da vi allerede har fuld dataintegration til SAS Indkøbsanalyse, er vi klar til at erobre de skandinaviske markeder sammen med KMD og SAS Institute", udtaler Søren Iversen, administrerende direktør i Comcare.

Læs pressemeddelelsen på KMDs hjemmeside.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. Den unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede i den danske it-branche. KMD's systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kr. om året, hvilket svarer til mere end 20% af Danmarks BNP. Koncernen har en årlig omsætning på knap 5 mia. kr. og har omkring 3.000 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension. Læs mere på www.kmd.dk.

Om SAS Institute

SAS is the leader in business analytics software and services, and the largest independent vendor in the business intelligence market. Through innovative solutions, SAS helps customers at more than 75,000 sites improve performance and deliver value by making better decisions faster. Since 1976 SAS has been giving customers around the world THE POWER TO KNOW®. www.sas.com/dk.

Om Comcare

Comcare er en af de førende virksomheder indenfor bl.a. e-handel og forsikringsstyring, der findes i Danmark, med hovedsæde i Ørestaden, og er flere år i træk blevet udråbt til Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen. Hele Comcares produktportefølje udspringer af egen softwareudvikling, hvor alt er baseret på Microsoft-teknologi. Comcare har fokus på specielt tre spidskompetencer som e-handelsløsninger, portaler og intranetløsninger, hvor Comcare sætter lighedstegn mellem begreber som innovation og unikke e-handelsløsninger til både danske og udenlandske markeder. Læs mere på www.comcare.dk.