Hvad søger du?

Tine Munch Pedersen er ny Senior Projektleder i Comcare

Comcare befinder sig lige nu i en rivende udvikling, og udvider endnu engang medarbejderstaben.
Vi er glade for at byde Tine velkommen, og ser frem til samarbejdet
03-10-2016

Comcare byder velkommen til Tine Munch Pedersen, som skal være med til at sikre kunderne en professionel implementering af Comcares produkter. Ansættelsen af Tine er et vigtigt skridt i udviklingen af teamet og processerne i Comcares implementeringsprojekter.

Tine har en stærk baggrund fra bl.a. Digitaliseringsstyrelsen, hvor hun har arbejdet med kommunikation til borgerne og myndighederne om overgangen til digital kommunikation og den landsdækkende implementering af Digital Post. Derudover har Tine stor viden om udbud og ekspertise inden for projekt- og forandringsledelse.

”Med den kundetilgang, vi oplever, er det det rette tidspunkt til, at vi får en profil som Tine i huset. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at trække på Tines kompetencer”, udtaler projektchef Charlotte Ruggaard Nielsen.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.