Hvad søger du?

Comcare overgår som en af de første til ny version af UNSPSC

Inden længe lanceres UNSPSC version 19.0501, og i den forbindelse har Comcare i samarbejde med KMD udarbejdet en løsning, der gør opdateringen fra den aktuelle version 7.0401 fuldstændig gnidningsløs for dig som kunde. Vi sørger nemlig for, at opdateringen sker samtidig i både Comcares løsninger og KMD Indkøbsanalyse.
Med Comcares og KMD's løsning kan du som bruger slippe tøjlerne og læne dig tilbage!
14-11-2017

Med Comcares og KMD's løsning kan du som bruger slippe tøjlerne og læne dig tilbage vel vidende, at de UNSPSC-kategorier, der evt. skifter nummerserie, fortsat kan benyttes. Løsningen bygger på en fælles opdatering de to systemer imellem, og det betyder, at data mellem Comcares løsninger og KMD Indkøbsanalyse fortsat formidles optimalt og i overensstemmelse med den nyeste version af UNSPSC.

Comcare sørger for, at du ikke skal bekymre dig, når UNSPSC version 19.0501 står for døren. Når konverteringen har fundet sted, vil KMD Indkøbsanalyse modtage data fra Comcares løsninger som før med den vigtige forskel, at der er sket en korrigering af visse nummerserier. Konverteringen sikrer, at der fortsat vil være match mellem data i de to systemer, og fremover skal der kategoriseres efter den nye version. Det giver bl.a. mulighed for at kategorisere langt mere præcist end tidligere, da den nye version tilbyder mere end 74.000 kategorier i modsætning til de aktuelle ca. 20.000.

Yderligere information om overgangen fra UNSPSC version 7.0401 til 19.0501 i Comcares løsninger og KMD Indkøbsanalyse udsendes meget snart.