Hvad søger du?

Comcare styrker projektafdelingen med erfaring fra blandt andet filmbranchen

Comcare befinder sig lige nu i en rivende udvikling, og udvider endnu engang medarbejderstaben. Marie Østergaard Andersen er ansat som projektleder og skal være med til at sikre kunderne en fortsat professionel implementering af Comcares produkter.
Vi er glade for at byde Marie velkommen, og ser frem til samarbejdet
11-10-2017

Comcare byder velkommen til Marie Østergaard Andersen som projektleder.  Ansættelsen af Marie er et vigtigt skridt i udviklingen af teamet og processerne i Comcares implementeringsprojekter.

Marie har en spændende baggrund som projektleder i reklame- og tv-branchen, hvor hun har været med til at styre produktionen af tv-serier og reklamefilm heriblandt Borgen kendt fra Danmarks Radio samt har arbejdet for tv-produktionsselskaber samt filmfestivaler i både ind- og udland.

Marie kommer senest fra en stilling hos Shimano, hvor hun har stået for koordinering og implementering af marketing- og salgsaktiviteter i Danmark.

Marie lægger i sit arbejde stor vægt på et højt informationsniveau, professionalisme samt overholdelse af deadlines, og glæder sig til at give sig i kast med nye projekter hos Comcare.  

”Grundet den store kundetilgang vi oplever, er vi meget glade for at kunne byde Marie velkommen til vores team. Marie har en rigtig spændende profil som en stærk projektleder og koordinator, som er et meget stort plus for vores kunder” udtaler projektchef Charlotte Ruggaard Nielsen.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.