Hvad søger du?

Engageret og erfaren IT-udvikler

Vil du være med til at ændre den måde, vores kunder tænker systemer og brugervenlighed? Vil du være med til at digitalisere det offentlige Danmark?
Som person trives du med masser af ansvar og muligheden for at gå i dybden med dine projekter fra idéstadie til færdigt produkt.
24-11-2017

Vi har brug for en erfaren og dygtig web- og softwareudvikler. Du har en høj faglig stolthed og har blikket rettet mod brugervenlighed i din frontend udvikling. Du er hurtig til at gennemskue problemstillinger ved udvikling af backendkomponenter. Samtidig ved du, at samarbejde er et nøgleord for at udvikle de bedste produkter.

Få ansvar for dine egne udviklingsprojekter

Som person trives du med masser af ansvar og muligheden for at gå i dybden med dine projekter fra idéstadie til færdigt produkt. Dine kommunikationsevner er i top, og du er god til at motivere og argumentere i et miljø, hvor der altid er mindst én, som har en anderledes vinkel end dig. Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige personligheder i et bredt aldersspænd, og du skal være indstillet på at fungere i et åbent kontorlandskab, hvor vi hjælper hinanden med hver vores ekspertiser og kompetencer.

Skab integrerede løsninger med din viden om:

  • MVC, C#, .NET og SQL
  • HTML, CSS, Javascript
  • Det er et plus hvis du har erfaring med jQuery og responsive webdesign
  • Grafisk design

Som web- og softwareudvikler bliver du en del af vores udviklingsteam, som planlægger, designer og udvikler vores løsninger. Du arbejder på projekter, som løber mellem en dag og nogle måneder, hvor du bruger din tekniske ekspertise til at gå i dybden med at videreudvikle vores løsninger. Dit fokus er på at skabe integrerede løsninger med et godt design, så vores systemer altid er skarpe og møder kundernes behov.

Comcares løsninger sparer vores kunder penge

Vi er et herligt team, som sammen skaber, drifter og udvikler e-handelsløsninger, portaler og internetløsninger for det private erhvervsliv, kommuner, regioner og andre offentlige virksomheder i hele landet. Vores løsninger understøtter digitaliseringen ved at samle f.eks. indkøbsaftaler i udbudsstyringsværktøjer, så vores kunder kan holde deres omkostninger nede ved at samle deres indkøbsaftaler.

Få udvikling, god energi og sociale arrangementer

Er du den rigtige kandidat for os, får du god løn efter kvalifikationer, bonus ved nye gode ideer, pension, bærbar, lækker frokostordning, frugt og rigtig god kaffe. Ofte spiller vi FIFA om fredagen og drikker en øl. Foruden fantastiske kollegaer, tid til sparring og snak på gangen, går vi flere gange årligt ud og skaber god energi med forskellige aktiviteter og afslutter ofte med en god middag.

Spørgsmål til stillingen?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Søren Iversen, tlf. 4075 7988 (si@comcare.dk)

Arbejdssted

Ørestaden, København

Tiltrædelse

Snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Hvordan søger jeg stillingen?

Ansøgning samt CV sendes inden d. 20. januar 2018 til: job@comcare.dk mærket "Ansøgning udvikler". Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.